MENÜ

Leicester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Premier Lig'in 19. haftası dev bir maça sahne oluyor. Namağlup lider durumda bulunan Liverpool, sezonun en flaş takımları arasında yer alan ve 2. sırada bulunan Leicester City'ye konuk olacak. Klopp yönetiminde rakip tanımayan Liverpool, deplasmanda kazanıp puan farkını 13'e çıkarmak istiyor. Leicester City ise güçlü rakibini taraftarı önünde devirmenin hesaplarını yapıyor. Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, dev maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Peki, Leicester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Mücadele ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Leicester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Premier Lig'in 19. haftasında Liverpool, Leicester City ile kozlarını paylaşacak. Jürgen Klopp'la beraber harikalar yaratan Liverpool, 17 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlikle 49 puanda liderlik koltuğunda oturuyor. Brendon Rodgers yönetimindeki harikalar yaratan Leicester City ise 39 puanla 2. sırada. Leicester City taraftarı önünde galibiyetle ayrılarak rakibine ilk mağlubiyetini yaşatmak istiyor. Zorlu deplasmandan namağlup ünvanını sürdürerek ayrılmak isteyen Liverpool ise puan farkını 13'e çıkarmanın peşinde.

Haberin Devamı

LEİCESTER CİTY - LİVERPOOL CANLI İZLE

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün dev maça ilk 11'de başlıyor.

Ev sahibinde Matty James sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Konuk ekip Liverpool'da ise Chamberlain, Joel Matip, Fabinho ve Lovren sakatlıkları nedeniyle zorlu maçı kaçıracak isimler.

Leicester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

King Power Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. S Sport'tan canlı yayınlanacak 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Leicester City - Liverpool ilk 11'ler:

Leicester City: Schmeichel, Ricardo, Evans, 🇹🇷 Çağlar, Chilwell, Ndidi, Praet, Tielemans, Maddison, Barnes, Vardy

Liverpool:Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino

Şimdiye kadar tam 95 kez karşılaşan takımların maçlarında Liverpool 40 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 33 mücadele de Leicester City galip geldi. İki takım arasındaki 22 müsabaka da beraberlikle tamamlandı.

YORUM YAZ