MENÜ

Salzburg - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda Salzburg ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Kupanın son sahibi Liverpool, bu akşam Salzburg’a deplasmanda kaybeder, Napoli de evinde Genk’e yenilmezse Ada temsilcisi bir üst tura kalamayarak yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek. Peki, Salzburg - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Salzburg - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde bu gece 4 grupta birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak. F Grubu’nda liderliği garantileyen Barcelona dışındaki gruplarda ilk ve ikinci sıradan kimlerin son 16’ya kalacağı netleşecek. Elbette tüm gözler, E Grubu’nda olacak. 10 puanlı Liverpool, ilk maçta sahasında 4-3 mağlup etttiği bu sezonun flaş ekibi 7 puanlı üçüncü Salzburg’un Avusturya’da konuğu olacak. Kupanın son şampiyonu İngiliz temsilcisi, yine kazanırsa gruptan lider çıkacak, berabere kalırsa diğer maç Napoli- Genk’in sonucuna göre ya yine zirveden ya da ikinci olarak bir üst tura adını yazdıracak.

Haberin Devamı

Yenerse lider çıkar...

İkili averaja bakılan Devler Ligi’nde ilk maçta deplasmanda 3 gol atan Salzburg, eğer son şampiyonu 3 gol yemeden en az tek farklı; örneğin 1-0, 2-1, 3-2 yenerse ve Napoli evinde Genk’i devirirse, Avusturya ekibi gruptan çıkacak, Liverpool Avrupa Ligi’ne gidecek. Napoli evinde Genk ile berabere kalır, Salzburg kazanırsa 3 takım 10 puana ulaşacak. Üçlü averajda Napoli, Salzburg, Liverpool sıralaması olacak, son şampiyon İngiliz ekibi Avrupa Ligi’ne gidecek.

Salzburg - Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Red Bull Arena (Salzburg)'da saat 20:55'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Salzburg - Liverpool muhtemel 11'ler...

Salzburg: Stankovic, Kristensen, Wöber, Onguene, Ulmer, Mwepu, Junuzovic, Szoboszlai, Minamino, Haaland, Hee-Chan

Haberin Devamı

Liverpool: Alisson, Arnold, Gomez, Dijk, Robertson, Chamberlain, Henderson, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino

Ev sahibi takımda Walke, Bernede ve Farkas sakat, Koita'nın durumu belirsiz. Liverpol'da ise Clyne, Matip, Fabinho oynamayacak. Lovren'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

YORUM YAZ