MENÜ

Milan - Juventus maçı şifresiz ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İLK 11'LER)

Cristiano Ronaldo ve Paulo Dybala'lı Juventus, İtalya Kupası Yarı Final ilk maçında Zlatan Ibrahimovic ve Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan'a konuk oluyor. Taraftarı önünde kazanmak isteyen Milan, rövanş öncesi avantajı kapmak istiyor. Ligde liderliği Inter'e kaptıran Juventus ise kupada fire vermek istemiyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek. Peki, Milan - Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Milan - Juventus ilk 11'ler ve nefesleri kesecek 90 dakika ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Milan - Juventus maçı şifresiz ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İLK 11'LER)

Serie A'da liderliği Inter'e kaptıran Juventus ile bu sezon istikrarsız bir görüntü ortaya koyan Milan, İtalya Kupası Yarı Final ilk maçında kozlarını paylaşacak. Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan, taraftarı önünde avantajlı bir skor almanın hesaplarını yapıyor. Ligde ve kupada tek hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Juventus ise evine Verano mağlubiyetini Milan zaferiyle unutmak istiyor. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, dev maçta sahaya ilk 11'de çıkacak.

Haberin Devamı

MİLAN - JUVENTUS MAÇINDA SÜRPRİZ ORAN! TIKLA, HEMEN OYNA!

Milan - Juventus maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

San Siro'da oynanacak mücadele TSİ 22.45'te başlayacak. TRT Spor'dan şifresiz olarak yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Milan - Juventus ilk 11'ler:

Milan: Donnarumma, Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez, Castillejo, Bennacer, Kessie, Hakan Çalhanoğlu, Rebic, Ibrahimovic

Juventus: Buffon, De Sciglio, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro, Pjanić, Ramsey, Matuidi, Cuadrado, Ronaldo, Dybala

Haberin Devamı

2019'un son maçında, Atalanta deplasmanında 5-0'lık bir yenilgi alan Milan, sonrasında toparlanmış ve üst üste 7 maçta yenilgi yüzü görmemişti. Zlatan Ibrahimovic'in de takıma katılmasıyla moral/motivasyon olarak da yukarı çıkan kırmızı-siyahlılar, derbide Inter'e karşı 2-0 öne geçmesine karşı 4-2 kaybedince bir anda her şey alt üst oldu.

Inter karşısında vasat bir görüntü sergileyen Kjaer yerine stoperde Musacchio'nun başlaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon mart ayının ortasına kadar ligde yenilgi yüzü görmeyen, açık ara Serie A şampiyonu olan Juventus ise, son olarak deplasmanda Verona'ya kaybetti ve 23 maç sonunda şimdiden 3. yenilgisini almış oldu. Deplasmanda oynadıkları son 2 maçı kaybettiler, Sarri'nin takımdaki geleceği de sorgulanmaya başladı. Douglas Costa sakat, Chiellini henüz hazır değil.

YORUM YAZ