MENÜ

Inter - Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Serie A'nın 23. haftası Milano derbisine sahne olacak. Juventus'la beraber şampiyonluk mücadelesi veren Antonio Conte yönetimindeki Inter, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Milan'ı konuk edecek. San Siro Stadyumu’nda oynanacak dev maç öncesi nefesler tutuldu. Peki, Inter - Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Inter - Milan ilk 11'ler ve dev maçla ilgili detaylar haberimizde.

Inter - Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Serie A’da şampiyonluk adaylarından Inter sahasında ezeli rakibi ve milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Milan ile karşı karşıya gelecek. Ligde Juventus’un hegemonyasına son vererek bu sezon mutlu sona ulaşmak isteyen Conte’nin Inter’i Milano derbisini kazanarak şampiyonluk yarışında yara almak istemiyor.

Haberin Devamı

Milan ise devre arasında transfer ettiği Zlatan Ibrahimovic’in önderliğinde çıkış yakaladı ve Serie A’da 5 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu da son haftalarda gösterdiği performans ile kırmızı-siyahlıların çıkışında önemli rol oynadı.

INTER'E DEV MAÇTA SÜRPRİZ ORAN! TIKLA, HEMEN OYNA!

Öte yandan Antonio Conte’nin ekibi Serie A’da 16 maçtır mağlup olmuyor, mavi-siyahlılar son olarak 6 Ekim 2019 tarihinde sahasında Juventus’a 2-1 skorla boyun eğmişti.

Inter - Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

San Siro'da oynanacak mücadele 9 Şubat Pazar günü TSİ 22.45'te başlayacak. Fabio Maresca'nın düdük çalacağı kritik 90 dakika beIN SPORT 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Inter - Milan ilk 11'ler:

Inter: Padelli, Godin, De Vrij, Skriniar, Candreva, Vecino, Brozovic, Barella, Young, Lukaku, Alexis Sanchez

Haberin Devamı

Milan: Donnarumma, Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez, Castillejo, Kessie, Bennacer, Rebic, Hakan Çalhanoğlu, Ibrahimovic

Derbi öncesi Inter'de eksikler can sıkıyor. Sakatlıkları bulunan Roberto Gagliardini, Samir Handanovic, Borja Valero ile kırmızı kart cezalıları Alessandro Bastoni ve Lautaro Martínez kritik maçı kaçıracak isimler.

Milan'da ise Leo Duarte ve Lucas Biglia, Milano derbisinde sakatlıkları nedeniyle görev alamalayacaklar.

YORUM YAZ