MENÜ

Chelsea - Liverpool canlı izle (Chelsea - Liverpool maçı canlı yayın)

İngiltere'de dev maç. Federasyon Kupası 5. Tur mücadelesinde Chelsea, Liverpool'u konuk ediyor. Dev maçın Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Chelsea - Liverpool canlı izle, Chelsea - Liverpool şifresiz' araması yapıyor.Chelsea - Liverpool maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Frank Lampard yönetemindeki Chelsea, İngiltere Federasyon Kupası 5. Tur maçında Jürgen Klopp'un ekibi Liverpool'u konuk ediyor. Ligde şampiyonluk yarışında bir hayli geride kalan Chelsea, dev rakibini kupanın dışına itip yoluna devam etmek istiyor. Tüm kupalara göz diken Liverpool ise evine zaferle dönmenin peşinde.

Haberin Devamı

CHELSEA - LİVERPOOL CANLI İZLE

Bournemouth deplasmanında 2 puan bırakan Chelsea, son 6 lig maçında sadece 1 kez kazanabildi ve Frank Lampard, Liverpool maçını bir kupa maçı olarak değil de "mutlaka kazanılması gereken" bir Premier Lig maçı olarak gördüklerini açıkladı.

Liverpool ise Watford'a Vicarage Road'da 3-0 mağlup oldu ve bu sezon Premier Lig'de ilk kez kaybetti. Zirvede 22 puan fark ve 1 maç fazlasıyla rahat konumdalar fakat TD Jurgen Klopp; "Önümüze bakıyoruz, Watford maçını geride bıraktık. Kupada son 16'dayız ve kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Planımız bu!" açıklamasında bulundu.

Chelsea - Liverpool maçı hangi kanalda?

Stamford Bridge'in ev sahipliği yaptığı dev maç TSİ 22.45'te başladı. Chris Kavanagh'ın düdük çaldığı 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde. Mücadelenin Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor.

Haberin Devamı

Chelsea - Liverpool ilk 11'ler:

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Rüdiger, Zouma, Alonso, Gilmour, Kovacic, Barkley, Willian, Pedro, Giroud

Liverpool: Adrian, Williams, Van Dijk, Gomez, Robertson - Fabinho, Lallana, Jones - Minamino, Mane, Origi

YORUM YAZ