MENÜ

Vakıfbank - Eczacıbaşı VitrA maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Kadınlar voleybolda 2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda geçen sezon Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde zafere ulaşan Vakıfbank ile Kupa Voley’in son şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, bu akşam karşı karşıya gelecek. Dünya voleybolunun iki dev ekibi, bir kez daha birbirine üstünlük kurmak için kapışacak. Peki, Vakıfbank - Eczacıbaşı VitrA maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Vakıfbank - Eczacıbaşı VitrA maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Voleybolda, kadınlarda dünya devi olan Türk takımları VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA, bugün İzmir'de 2019 Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı kazanmak için karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Vestel Venus Sultanlar Ligi'ni şampiyonlukla tamamlayan VakıfBank ile 2018-19'un Kupa Voley şampiyonu Eczacıbaşı'nın kozlarını paylaşacağı dev randevunun bilet fiyatı 13 TL olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Vakıfbank - Eczacıbaşı VitrA maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

İzmir TVF Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Mücadele TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

İki takım da 3 kez kazandı

Tarihinde 3 kez FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, 4 kez CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu kazanan VakıfBank, Türkiye Şampiyonlar Kupası'nı da daha önce 2013, 2014 ve 2017 yıllarında 3 kez müzesine götürdü. Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 2, Şampiyonlar Ligi'nde 1 kez şampiyon olan Eczacıbaşı da Şampiyonlar Kupası'nda 2011, 2012 ve 2018'de 3 kez birincilik kürsüsüne çıktı.

Haberin Devamı

Bugün oynanacak mücadele sonunda zafere ulaşacak ekip Şampiyonlar Kupası'nı en fazla müzesine götüren takım unvanını elde edecek. Geçen sene Eczacıbaşı, aynı finalde Vakıfbank'ı 3-1 mağlup etmişti.

YORUM YAZ