MENÜ

Schalke 04 - Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Almanya Kupası'nda çeyrek final heyecanı yaşanıyor. Gecenin maçında Bayern Münih, Schalke 04'e konuk olacak. Milli futbolcumuz Ozan Kabak, sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almıyor. Peki, Schalke 04 - Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Schalke 04 - Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Schalke 04 ve Bayern Münih, Almanya Kupası'nda çeyrek final turunda karşı karşıya gelecek. Bundesliga'da liderlik koltuğunda oturan yıldızlar topluluğu Bayern Münih, deplasmandan alacağı galibiyetle yoluna kupada da devam etmek istiyor. Schalke 04 ise taraftar desteğini arkasına alarak dev rakibine çelme takmanın peşinde.

Haberin Devamı

Ev sahibi Schalke'de Benjamin Stambouli, Salif Sane, Daniel Caligiuri, Juan Miranda, Omar Mascarell, Suat Serdar ve Ozan Kabak'ın sakatlıkları bulunuyor.

Bayern Münih cephesinde ise Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Robert Lewandowski, Ivan Perisic ve Niklas Süle zorlu mücadelede görev yapamayacak.

Schalke 04 - Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

VELTINS-Arena'da oynanacak ve saat 22:45'te başlayacak karşılaşmada hakem Tobias Stieler düdük çalacak. Zorlu mücadele Spor SMART'dan canlı yayınlanacak.

Schalke 04 - Bayern Münih ilk 11'ler:

Schalke 04: Schubert, Becker, Nastasic, Todibo, Kenny, Boujellab, McKennie, Oczipka, Schöpf - Burgstaller, Matondo

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Pavard, Alaba, Davies, Tolisso, Thiago, Goretzka, Gnabry, Müller, Coutinho

YORUM YAZ