MENÜ

Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta, ne zaman başlayacak? Milli Piyango bilet fiyatları!

Milli Piyango büyük ikramiyesi bu sene 100 milyon TL... Milyonlarca vatandaş merakla Milli Piyango çekiliş gecesini bekliyor. Zengin olma hayali kuran vatandaşlar yılbaşı gecesi alacakları biletler sonrası çekilişi canlı yayınlarla takip etme şansı bulacak. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta, ne zaman başlayacak? Milli Piyango çekilişiyle alakalı tüm detaylar burada...

Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta, ne zaman başlayacak? Milli Piyango bilet fiyatları!

Sisal Şans tarafından gerçekleştirilecek, tüm Türkiye’yi heyecanla ekranları başına kitleyecek büyük ikramiyesi 100 milyon TL olan Milli Piyango özel çekilişinin de içinde yer aldığı eğlence programında izleyicileri hem nostaljik hem de yepyeni sürprizler bekliyor. Eğlenceli, komik ve birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı yılbaşı özel eğlence programı içerisinde gerçekleştirilecek olan canlı yılbaşı çekilişiyle 100 milyon TL sahibini bulacak.

Haberin Devamı

Milli Piyango Bilet fiyatları...

Tam bilet: 100 TL

Yarım bilet: 50 TL

Çeyrek bilet: 25 TL

MİLLİPİYANGO.COM'DAN MİLLİ PİYANGO BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Milli Piyango yılbaşı çekilişi hangi kanalda, saat kaçta?

Yılbaşının geleneksel eğlence ruhunu ekranlara getirmeye hazırlanan “Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel Programı” içinde yer alacak olan canlı yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi ise 100 milyon TL. Saat 14.30’da millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlamaya başlayacak olan yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Büyük ikramiye, talihlisini o gece bulacak. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen sonra www.millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

Haberin Devamı

Sisal Şans tarafından gerçekleştirilecek olan yılbaşı özel çekilişi saat 23.00’de başlayacak hem büyük ikramiye hem de amorti çekilecek. millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak çekilişlerin yayın programı:

14:30-16:00 1. Bölüm / 10.000 TL - 10.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar

16:30-18:00 2. Bölüm / 5.000 TL ikramiye kazanan numaralar

18:30-20:00 3. Bölüm / 200 TL - 1.000 TL ikramiye kazanan numaralar (son 2 - 6 rakamına göre)

23:00 4. Bölüm / Amorti ve 100.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar

Toplam ikramiye 563 milyon 400 bin TL

Oyunseverler Milli Piyango biletlerini, hem gezici ve sabit bayilerden hem de online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından satın alabiliyor. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 563 milyon 400 bin TL olacağı çekiliş sonrası, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını millipiyangoonline.com'dan kolaylıkla öğrenilebilecek.

Milli Piyango oynamanın kuralları neler?

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılıyor; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılıyor.

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyango’da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.

Haberin Devamı

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği üyesi firma tarafından üretilen, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

YORUM YAZ