MENÜ

Manchester United - Leipzig maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir'in de yer aldığı H Grubu'nun ikinci haftasıdna Manchester United, Leipzig'i konuk edecek. PSG deplasmanında aldığı galibiyetle sezona harika giriş yapan United, Leipzig engelini de aşıp 2'de 2 yapmanın hesaplarını yapıyor. İlk maçta Başakşehir'i deviren Alman ekibi ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak. Peki, Manchester United - Leipzig maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Manchester United - Leipzig maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Temsilcimiz Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında Fransız PSG'yi konuk edecek. Grupta oynanacak diğer maçta ise Manchester United, Leipzig'le kozlarını paylaşacak. İlk maçta PSG'yi deplasmanda deviren United, 2'de 2 yapmak istiyor. Başakşehir'i mağlup eden Leipzig ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak. İki takımda da sakat oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. İngiliz ekibinde Bailly ve Lingard, Leipzig'e karşı forma giyemeyecek. Leipzig'de ise Klostermann, Laimer ve Mukiele, zorlu maçı kaçıracak isimler.

Haberin Devamı

BU MAÇA HEMEN BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Manchester United - Leipzig maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Old Trafford'un ev sahipliği yapacağı Manchester United - Leipzig karşılaşması TSİ 23.00'te başlayacak. Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic'in düdük çalacağı 90 dakika beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Manchester United - Leipzig ilk 11'ler:

Manchester United: De Gea, Wan Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Fred, Matic, Pogba, Van de Beek, Greenwood, Martial

Leipzig: Gulacsi, Konate, Upamecano, Halstenberg, Henrichs, Olmo, Kampl, Forsberg, Angelino, Poulsen, Nkunku

İkinci maçlar öncesinde H Grubu'nda oluşan puan durumu şu şekilde:

1- Leipzig / 3 puan

Haberin Devamı

2- Manchester United / 3 puan

3- PSG / 0 puan

4- Başakşehir / 0 puan

YORUM YAZ