MENÜ

Liverpool - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Premier Lig'in 23. haftası dev bir maça sahe olacak. Fırtına gibi esen ve namağlup lider durumda bulunan Liverpool, Manchester United'ı konuk edecek. Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool, taraftarı önünde kazanması halinde 2 maç eksiği olmasına rağmen en yakın takipçisi Manchester City ile olan puan farkını 16'ya çıkartacak. Solskjaer'li United ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak. Haftanın maçını heyecanla bekleyen futbolseverler, Liverpool - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularına yanıt arıyor. Liverpool - Manchester United maçı ile ilgili detaylar haberimizde.

Liverpool - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

İngiltere Premier Lig'in 23. haftasında lider Liverpool, Manchester United'ı konuk edecek. Jürgen Klopp önderliğinde bu sezon rakip tanımayan ve 61 puanla lider durumda bulunan Liverpool, taraftarı önünde 3 puana uzanıp yoluna doludizgin devam etmek istiyor. Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen ve 34 puanla 5. sırada bulunan Ole Gunnar Solskjaer'li Manchester United ise zorlu deplasmanda sürpriz peşinde olacak.

Haberin Devamı

DEV MAÇTA DEV ORANLAR! TIKLA, HEMEN OYNA!

Liverpool'un en yakın takipçisi 48 puanlı Manchester City, evinde Cenk Tosun'un formasını giydiği Crystal Palace ile 2-2 berabere kalınca Merseyside ekibine puan farkını artırma fırsatı geldi. 2 maç eksiği bulunan Liverpool, United'ı devirmesi halinde City ile olan puan farkını 16'ya çıkartacak. Manchester United ise Newcastle United'ın Chelsea'yi 1-0 mağlup etmesinin ardından Maviler'le olan puan farkını zorlu deplasmanda düşürmeye çalışacak. Chelsea 39 puanla 4. sırada yer alırken, Manchester United 34 puanla 5. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Liverpool - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Anfield Road'da oynanacak mücadele TSİ 19.30'da başlayacak. S Sport ekranlarından yayınlanacak 90 dakikayı Craig Pawson yönetecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Liverpool - Manchester United muhtemel 11'ler:

Liverpool: Alisson, Alexander Arnold, Joe Gomez, Van Dijk, Robertson, Chamberlain, Henderson, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino

Manchester United: De Gea, Wan Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams, Matic, Fred, Mata, Pereira, James, Martial

Liverpool'da sakatlıkları bulunan Naby Keita ve James Milner dev maçta forma giyemeyecekler. Manchester United'da ise sakatlıkları süren Marcos Rojo, Axel Tuanzebe, Scott McTominay, Paul Pogba, Luke Shaw kritik maçta görev alamayacak isimler. Liverpool'da Fabinho, Joel Matip ve Lovren, Manchester United'da ise Marcus Rashford, Eric Bailly ile Timothy Fosu-Mensah'ın durumları maç saatinde belli olacak.

YORUM YAZ