MENÜ

İtalya İspanya maçı saat kaçta hangi kanalda? İspanya İtalya ilk 11'ler

Euro 2012’nin iki finalisti İspanya ve İtalya, bu kez kozlarını Euro 2016’nın 2. turunda paylaşacak. 19.00’da başlayacak bu dev mücadeleyi, hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek. Günün diğer maçında İngiltere İzlanda ikilisi karşı karşıya gelecek. Peki İtalya İspanya maçı saat kaçta hangi kanalda? İtalya İspanya maçı 11'leri de belli oldu. Hepsi haberimizde.

İtalya İspanya maçı saat kaçta hangi kanalda? İspanya İtalya ilk 11'ler

Avrupa Şampiyonası EURO 2016'da herkesin merakla beklediği büyük maç, bu akşam oynanacak. Cüneyt Çakır’ın yöneteceği mücadelede son şampiyon İspanya ile kupanın son finalisti İtalya, çeyrek finale çıkmak için karşı karşıya gelecek.

Futbolseverlerin EURO 2016'da büyük heyecanla beklediği maçın tüm deyalarını haberimizde bulabilirsiniz.

İtalya İspanya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19.00’da başlayacak maçta Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek yapacak. Çakır’ın dördüncü hakemi ise tecrübeli İngiliz hakem Martin Atkinson olacak.

İTALYA İSPANYA CANLI İZLE

TRT Spor ve Lig TV’den ekranlara gelecek karşılaşma öncesi İtalya’da sağ kanat oyuncusu Antonio Candreva’nın sakatlığı bulunuyor. Kasığında sorun olan Candreva’nın durumunun ciddi olduğu bildirildi. Euro 2012’nin rövanşı (4-0 İspanya kazanmıştı.) niteliğindeki bu büyük heyecan öncesi İspanyollar’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Gecenin diğer maçında ise İngiltere İzlanda karşılaşmasından çeyrek finale kalacak son takım belli olacak.

İngiltere İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda? / İngiltere İzlanda ilk 11'ler


İŞTE İLK 11'LER

İTALYA:
Buffon
Chiellini
Bonucci
Barzagli
De Rossi
Florenzi
Parolo
Giaccherini
De Sciglio
Eder
Pelle
T.D.: Antonio Conte

İSPANYA:
De Gea
Ramos
Juanfran
Alba
Pique
Iniesta
Busquets
Fabregas
Nolito
Silva
Morata
T.D.: Vicente del Bosque

İspanya İtalya maçında izdiham!

EURO 2016 son 16 turunda sonucu en merakla beklenen İtalya - İspanya maçına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Her iki ülke takımının taraftarının yanı sıra diğer futbol severlerin de ilgi gösterdiği karşılaşmayı Stade de France Stadyumu'nun kapasitesi olan 80 bin seyircinin takip etmesi bekleniyor
Karşılaşma öncesi stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan Fransız polisine, askerler ve atlı polisler de destek verirken, taraftarlar ve basın mensupları 3 farklı noktada arandı.

Podolski'den UEFA'ya tepki

Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen EURO 2016'da Almanya Milli Takımı'yla mücadele veren Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski ses getiren açıklamalarda bulundu.
Son 16 turunda Slovakya'yı 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmadan sonra basın mensuplarına demeç veren Panzerler'in deneyimli ismi Poldi, turnuvanın değişen sistemine sert eleştiri getirdi.

Alman oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"EURO 2016'da grup aşaması biraz garip geçti, çünkü UEFA sistemde aptalca değişiklikler yaptı. İlk iki müsabakayı kaybetsen bile gruptan çıkma şansın oluyordu. Kafa karıştırıcı bir sistem ama bizim için değişen hiçbir şey olmadı. Rakip İtalya veya İspanya olmuş, önemi yok. Çeyrek finalde daha agresif olmalıyız. Herkese ne kadar güçlü olduğumuzu göstermeliyiz."


Fenerbahçe'den Gökhan Gönül açıklaması
EURO 2016'nın gerçek kazananı!

Fransa'da devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası'nda TRT'nin yaptığı tercihler tartışma konusu olmuştu. Kurumun, yıllardır büyük organizasyonlarda maç anlatan Levent Özçelik ve Yalçın Çetin gibi iki deneyimli ismin yerine Ersin Düzen'e, Türkiye'nin maçlarını anlattırması futbolseverler tarafından çok da hoş karşılanmamıştı.

Düzen'in, turnuva devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftarı için günü birlik Türkiye'ye gelmesi de sosyal medyada eleştirilere sebep olmuştu. Ersin Düzen ile ilgili bir ortaya atılan bir iddia ise daha da tartışılacak gibi duruyor. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in TRT'nin yaptığı harcamalarla ilgili verdiği bilgiler arasında Ersin Düzen'e yapılan ödemeler de mevcut.

'TRT'nin gözdelerinden'

Atilla Sertel, TRT 1 Stadyum programı için Ersin Düzen'e yapılan ödemelerin fazlalığına dikkat çekti. Sertel açıklamalarında ilgili bölüm şöyle: "TRT ’nin Euro 2016 spikerleri arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı ’nın iftarı için Fransa ’dan günübirlik İstanbul ’a gelen ve Genel Müdür Şenol Göka ile aynı masada poz veren Ersin Düzen de TRT yönetiminin gözdelerinden."

Fenerbahçe'de flaş gelişme! Mehmet Topal

'Ayda 278 bin TL'

"Ersin Düzen ’in Fransa için ne kadar ücret aldığını bilmiyoruz ama haftada iki gün yayınlanan, yapımcısı ve sunucusu olduğu Stadyum programı için bölüm başı 34 bin 750 lira ödendiğini biliyoruz. TRT ’nin kameralarıyla, TRT imkanlarıyla, TRT stüdyolarında çekilen Stadyum için Ersin Düzen ’e haftada 69 bin 500, ayda 278 bin lira aktarılıyor."

Yalçın Çetin veda etti

Sertel'in bu iddiasına TRT yönetiminin yanıt verip vermeyeceği bilinmiyor. Ancak futbolseverlerin maç anlatmalarını istediği iki isimden (Levent Özçelik ve Yalçın Çetin) Yalçın Çetin'in veda mesajı da hayli konuşuluyor. Çetin, dün oynanan Fransa-İrlanda Cumhuriyeti maçının turnuvada anlatacağı son maç olduğunu aktarmış ve futbolseverlere veda etmişti.

‘Kask takmamız gerekmiş’

Boğalar’ın golcü ismi olan ve önümüzdeki sezon Real Madrid’de oynayacak Alvaro Morata, Juventus’tan eski takım arkadaşları Andrea Barzagli, Bonucci ve Giorgio Chiellini ile konuştuğunu belirterek, “Bana, maçın çok sert geçeceğini ve takım olarak kask takmamız gerektiğini söylediler (Gülerek)” diye konuştu.

İki takım bugüne kadar 35 kez karşılaştı. Söz konusu karşılaşmaların 10’unu İtalya, 10’unu İspanya kazanırken, 15 maç beraberlikle sonuçlandı. İtalyanlar’ın attığı 40 gole Boğalar, 36 golle cevap verdi.

Terim ve futbolculara ihtarname gönderdi: Primi iade edin


SAAT: 19.00
YAYIN: TRT SPOR / Lig TV



Euro 2016 Finali saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı
YORUM YAZ