MENÜ

Almanya - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

A Milli Futbol Takımı'nın 18 Kasım'da Almanya'yla deplasmanda özel maçta karşı karşıya gelecek. Zorlu Almanya sınavını kazasız geçmek isteyen milliler Galler maçına moralli çıkmak istiyor. Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Peki, Almanya - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Almanya - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı, elemelerdeki son maçı öncesinde Almanya ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Mücadele Berlin'de oynanacak. Teknik direktör Montella'nın daha çok az süre alan oyunculara şans vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Almanya - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 22.45'te başlayacak karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonundan hakem Bartosz Frankowski yönetecek.

Almanya - Türkiye muhtemel 11'ler...

Almanya: Kevin Trapp, Henrichs, Hummels, Rüdiger, Raum, Kimmich, İlkay, Sane, Müller, Wirtz, Füllkrug

Türkiye: Altay, Zeki, Samet, Çağlar, Rıdvan, Berat, Emre Akbaba, Barış, İrfan Can, Yusuf Sarı, Bertuğ

ALMANLAR FİNAL PROVASINDA

Ay-Yıldızlılar, bu akşam EURO 2024’ün ev sahibi Almanya ile hazırlık maçında karşılaşacak. Finallere gitmeyi garantileyen A Milli Takımımız, Panzerler’le kozlarını EURO 2024’ün 14 Temmuz 2024’teki final maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadı’nda paylaşacak. Ay-Yıldızlılar’da Vincenzo Montella’nın, elemelerde 21 Kasım’daki Galler deplasmanını düşünerek sahaya, fazla şans vermediği oyuncularla çıkması bekleniyor. Takımımızda önceki gün kamptan ayrılan Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu dışında eksik bulunmuyor.

Haberin Devamı

RAKİBİMİZLE 22. MAÇIMIZ

Türkiye, bugüne kadar Almanya ile 13’ü resmi, 8’i özel olmak üzere toplam 21 kez karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, 14 kez de mağlup oldu. 4 maç da berabere sona erdi. Milliler, 2023 yılında 7’si resmi, 1’i de özel karşılaşmada 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

NAGELSMANN'IN İLK HEYECANI

Almanya Milli Takım tarihinin kovulan ilk teknik direktörü olan Hansi Flick’in yerine göreve getirilen Julian Nagelsmann, ilk iç saha maçını bu akşam Türkiye’ye karşı oynayacak. Nagelsmann’lı Panzerler, daha önceki iki sınavında ABD’yi 3-1 yendi ve Meksika ile 2-2 berabere kaldı

A MİLLİ TAKIM'IN ALMANYA VE GALLER KADROSU!

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, aday kadrosu şu şekilde:

Kaleci:Altay Bayındır (Manchester United), Ertaç Özbir (Yukatel Adanademirspor), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans:Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Kaan Ayhan (Galatasaray), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

Haberin Devamı

Orta saha:Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Genoa), Emre Akbaba (Yukatel Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Forvet:Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Kenan Yıldız (Juventus), Bertuğ Yıldırım (Rennais), Yusuf Yazıcı (Lille)

2 OYUNCU KADRODAN ÇIKARILDI!

A Milli Takımda kadrodan çıkarılan Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu dışında eksik bulunmuyor.

Vincenzo Montella yönetiminde Hırvatistan ve Letonya'yı mağlup eden Milliler, galibiyet serisini Almanya ile oynanacak hazırlık maçında da devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

EURO 2024'ün ev sahibi olarak turnuvaya direkt olarak katılacak olan Almanya, hazırlık maçlarında aldığı üst üste 3 yenilginin ardından Birleşik Amerika ve Fransa maçlarında galip gelerek moral buldu.

Haberin Devamı

Ülke basınında ağır eleştirilere maruz kalan ve son hazırlık maçında Meksika ile berabere kalan teknik direktör Julian Nagelsmann, Türkiye karşısında galip gelerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Almanya'da Leipzig'in kalecisi Jannis Blaswich ve Werder Bremen forması giyen hücum oyuncusu Marvin Ducksch ilk kez panzerlerin kadrosuna dahil edildi.

Almanya'da Türk asıllı yıldız İlkay Gündoğan da kariyerinde ilk kez Türkiye'ye karşı mücadele edecek.

 

YORUM YAZ