MENÜ

Efes - Fenerbahçe canlı izle

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko finali müthiş bir mücadele olmaya aday. Geride kalan sezonda Türkiye ligi ve EuroLeague'de birbirlerine meydan okuyan iki dev, bu kez Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali'nde Gaziantep'te karşılaşıyor. Efes - Fener canlı izle linki ile Anadolu Efes - Fenerbahçe canlı yayını bilgileri bu içerikte. Ayrıca her iki takımın istatistikleri de haber içeriğinde.

Efes - Fenerbahçe canlı izle

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko canlı izle seçeneği ile basketbolseverler iki devin düellosuna tanık olmaya çalışıyor. Efes - Fener ikilisi Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali'nde kozlarını paylaşıyor. Ergin Ataman idaresindeki Efes ile Zeljko Obradovic'in tarihini yeniden yazdığı Fenerbahçe Beko müthiş bir karşılaşmada birbirlerine meydan okuyor. Cevap bekleyen bazı sorular da var. Efes - Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? gibi... Efes - Fenerbahçe canlı izle linki, canlı yayın bilgileri ve diğer detaylar aşağıda.

Haberin Devamı

EFES - FENERBAHÇE CANLI İZLE

Anadolu Efes - Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta?

Efes - Fenerbahçe mücadelesi 26 Eylül Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak ve TRTSPOR'dan naklen canlı olarak ekrana gelecek.

Fenerbahçe - Efes maçı nerede oynanacak?

Efes - Fenerbahçe finali iki ekibe ev sahipliği yapan salonlardan farklı bir adreste oynanacak. İki dev, Gaziantep'te bulunan Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Anadolu Efes en çok kazanan

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı 11 kez müzesine götüren Anadolu Efes, bu organizasyonda en fazla şampiyonluk yaşayan takım oldu. Kupada 23. kez boy gösterecek Lacivert-Beyazlılar, son şampiyonluğu geçen sezon Fenerbahçe Beko’yu 65-62 yenerek yaşamıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko ise Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 7 kez şampiyonluğa ulaştı. Kupada 16. kez mücadele edecek Sarı-Lacivertli ekip, son şampiyonluğunu 2017’de Banvit’e 75-64 üstünlük kurarak elde etmişti.

YORUM YAZ