MENÜ

Anadolu Efes - Maccabi FOX Tel Aviv maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Turkish Airlines EuroLeague’de sahaya çıktığı son iki karşılaşmayı kazanan Anadolu Efes, sekizinci maçlar gününde Maccabi FOX Tel Aviv’i ağırlayacak. Son maçında Panathinaikos OPAP’ı taraftarlarının büyük desteği ile farklı mağlup eden Anadolu Efes, kritik maçı kazanarak seriyi sürdürmek istiyor. Peki, Anadolu Efes - Maccabi FOX Tel Aviv maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Anadolu Efes - Maccabi FOX Tel Aviv maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Turkish Airlines EuroLeague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki son dört maçını galibiyetle ayrılan Anadolu Efes, Maccabi FOX Tel Aviv’i Avrupa kupalarında 14. kez konuk edecek. İyi bir seri yakalayan temsilcimiz taraftarı önünde Maccabi FOX Tel Aviv'i mağlup etmek istiyor.

Haberin Devamı

Anadolu Efes - Maccabi FOX Tel Aviv maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20 Kasım Salı günü oynanacak kritik karşılaşmanın başlangıç saati ise 20.00 olacak. Mücadele beIN SPORTS HABER kanalından şifresiz yayınlanacak.

Anadolu Efes, son iki maçını kazandığı THY EuroLeague'de 5 galibiyet ve 2 yenilgi yaşadı. Lacivert-beyazlı takım, averajla 5. sırada yer alıyor. Ligde bir galibiyet ve 6 mağlubiyeti olan İsrail ekibi ise averajla 14. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes'in Avrupa’daki 629. maçı

Anadolu Efes, Maccabi FOX karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 629. maçına çıkacak. Lacivert-beyazlı ekip, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 628 karşılaşmada 345 galibiyet ve 283 yenilgi yaşadı.

2001-2002 sezonundan itibaren katıldığı Avrupa Ligi’nde 381. maçına çıkacak Anadolu Efes, bu organizasyonda bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda 188 galibiyet ve 192 yenilgi gördü. Anadolu Efes, Avrupa kupalarında daha önce Maccabi FOX ile oynadığı 25 karşılaşmanın 13’ünü kazanırken, 12’sini ise kaybetti.

Haberin Devamı

Bryant Dunston, bir blok ile EuroLeague tarihinin en çok blok yapan ikinci oyuncusu olacak Anadolu Efes’in EuroLeague’deki 8 maçında 6. galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacağı karşılaşma, Anadolu Efes oyuncularından bazılarının bireysel istatistikleri için de farklı bir önem taşıyacak.

Son dört sezondur Anadolu Efes forması giyen yıldız pivot Bryant Dunston, Maccabi FOX Tel Aviv maçında bir blok yaptığı takdirde toplamda 195 blok ile EuroLeague tarihinin en çok blok yapan ikinci oyuncusu olacak. Dunston ayrıca 2 hücum ribaundu alması halinde yine EuroLeague tarihinin en çok hücum ribaundu alan dokuzuncu oyuncusu olacak.

Yedi maçlık dönemde EuroLeague’in en yüksek yüzdeli üç sayı atan oyuncusu olan James Anderson ise karşılaşmada 13 sayı atması halinde EuroLeague kariyerinde 1.000 sayıya ulaşmış olacak. James Anderson’ın yanı sıra Vasilije Micic de 10 sayı atması halinde EuroLeague kariyerinde 500 sayıya ulaşmış oyuncular arasına girecek. Shane Larkin ise karşılaşmada 2 ribaund alması halinde kariyerindeki 100. EuroLeague ribaundunu almış olacak.

YORUM YAZ