MENÜ

Teşekkürler Başakşehir, Teşekkürler Okan Hoca

Abone Ol Google News

UEFA Şampiyonlar Liginin ve Avrupa Liginin gurup maçları tamamlandı. Şampiyonlar Ligi temsilcimiz gurubunda sonuncu oldu. Avrupa Liginde mücadele eden üç takımımızdan ikisi guruplarında sonuncu oldular. Bir takımımız gurubundan çıkarak eleme turlarına kaldı. Hemde gurup Lideri olarak.

Haberin Devamı

Başakşehir.

15 Kasım 2019 tarihinde Fanatik.com internet sitemizde yayınlanan yazımdan birkaç cümle alıntı yaparak yazıma devam etmek istiyorum. “ Kulüp Yönetiminin doğru antrenör tercihi ve Okan Hocanın üstün Performansı Başakşehir’i daha iyi noktalara taşıyacaktır. ….. Okan Hoca, Türk futbolu için büyük kazanç.” diye yazmıştım.

Okan hocalı Başakşehir, Borisia parkta Borisia Mönchengladbach’la gurubun son maçına çıktı. İki takım içinde final maçıydı. Kazananın yoluna devam edeceği, kaybedenin Avrupa serüveninin biteceği bir Maçtı. Okan Hoca, stresi yüksek olan bu maça Takımını iyi hazırlamış. Maç esnasında da takımını başarı ile yönetti. Final maçını kazandı.

Borisia Mönchengladbach sıradan bir takım değil.

Haberin Devamı

Alman Liginin 14.haftasının Lideri.

Bu Maç’tan dört gün önce Bayer Münih’i Borisia parkta 2-1 yendiler. Ve Bayer Münih Şampiyonlar Liginde altıda altı yapıp 18 puan puan toplayan bir takım. İşte böyle güçlü bir takımı Başakşehir deplasmanda yendi. Avrupa Ligi gurubundan Lider olarak çıktı. Tebrikler Başakşehir, tebrikler Okan Hoca.

Neden Okan Hocanın başarılı olacağını söylüyorum?

Peki Okan Hocanın başarısının sırrı ne?

Fazla detaya girmeden Hocanın kendi cümlesi ile açıklayayım. “ bu gün çok iyi oynamadık ama çok akıllı oynadık” Galatasaray galibiyetinden sonra bu cümleyi kurdu Okan Hoca.

Evet. Okan Hoca takımını çok akıllı oynatarak, istatistikler aleyhine olmasına rağmen maçıları Leh’ine çevirebiliyor. Güç, kontrol altında olduğu sürece güçtür. Kontrol altında olmayan güç, güç değildir.

İşte Okan Hoca çalıştırdıkları Takımların gücünü çok akıllıca kullanıyor. Akhisarspor’u, Rizespor’u şimdide Başakşehir’i başarıyla çalıştırıyor. Başakşehir eski oyun alışkanlıklarından Okan hocayla kurtuldukça daha da başarılı olacaktır.

Tekrar Tebrikler Başakşehir. Sizinle gurur duyuyoruz.

YORUM YAZ