MENÜ

Umudun peşinden koşanlar

Abone Ol Google News

Umut insanı ayakta tutan en güçlü duygudur. İnsan hayatında eğer umut varsa, orada mücadele gücü, hayata kafa tutma ve başarıya olan en büyük inanç vardır artık. Belirsizlikler ortadan kalktığında, sürdürülebilir başarılar geldiğinde ve güvene dayalı ilişki tesis edildiğinde umut dolu günler başlamış demektir.

Haberin Devamı

Belirsizlik kayboldu

Beşiktaş’ta olanlar tam da budur. Yönetim ve Şenol hocanın arasında son bulan gerginlik, milli takım serüvenin başlamasıyla kaybolan belirsizlik, belli ki Şenol hocayı rahatlattı. Rahat bir Şenol hoca ise yaptığı en iyi işleri yapmaya başladı; Başarı, motivasyon ve başöğretmenlik rolü... Ve koskoca camianın yüreğine, şampiyonluk umudunu yerleştiriverdi. Şu anda tüm Beşiktaş camiası, elinde kağıt kalem ince hesaplar yapmaya başladı. Sosyal medyada, Beşiktaş nasıl şampiyon olurun envayi çeşit olasılığını görebilirsiniz. Şimdi tüm camia, sadece Beşiktaş’ın kalan maçlarını değil, aynı zamanda Başakşehir ve Galatasaray’ın da maçlarını ezberlemiş durumda.

Burak Yılmaz faktörü...

Haberin Devamı

Beşiktaş’ı bu noktaya getiren diğer önemli aktörü de görmezden gelmemeliyiz. Geldiği gün başlayan ve aralıksız devam eden eleştirilere hiç karşılık vermeyen. Söylenen her sözü, yöneltilen her eleştiriyi, Türkiye’nin çeşitli statlarında kendisine yapılan tüm ağır tezahüratları sineye çeken. Beşiktaş benim başımın üstündedir ve sizin eleştirileriniz de öyle diyerek, sadece sahada konuşan. Oynadığı 11 maçta 9 gol ve 1 asist yaparak, Beşiktaş camiasına şampiyonluk umudunu yerleştiren diğer güç ise Burak Yılmaz’dır. Gerçekleri görmemek, bağnaz bir eleştirisel tavır takınmak, verilen emeğe ve yapılan özveriye kayıtsız kalmak bir insanlık suçu olur.

‘Güzel günler göreceğiz’

Tribünlerin dediği gibi; “Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler.” Koskoca camianın içine koca bir umut girdi artık. Beşiktaş şampiyon olur ya da olmaz ancak bu duyguyu yaşatanlar hep şükranla anılacaktır. Çünkü Beşiktaş vefadır, kıymet bilmektir, emeği takdir etmektir.

YORUM YAZ