MENÜ

Sizinle gurur duyuyoruz

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Belli ki bahar tüm Beşiktaşlılar’a daha başka geliyor. Bu aralar, pek çok güzellik sunuyor... Bir yandan şampiyonluğun şarkıları, diğer yandan Avrupa’da sağlam yürüyüşün ayak sesleri... Beşiktaş adına ne kadar müjde ararsanız bulursunuz bu baharda. Yılların beklentisi, başarı özlemi, futbol aşkı, kulüp sevdası bu sene karşılık buluyor. Siyahın, beyaza döndüğü zaman bu zaman... Belki de hayat çok daha beyaz kalacak Beşiktaşlılar için.

Yüreğiyle oynuyorlar

Bu sene Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi kupasının en büyük favorisidir ve bu kupayı alacak motivasyona fazlasıyla sahiptir. Futbolcusundan teknik heyetine, taraftarından yönetimine tüm camia büyük bir kenetlenme içerisinde. Futbolcuların oyun hırsından, Şenol hocanın sakin tavrından, taraftarların daha kısa süren stres durumlarından ve malzemeci Süreyya’nın taraftarlara yaptığı yumruk şovun inancından bu senenin çok başka olacağı belli. Her maçın ayrı bir kahramanı var artık... Her futbolcu ortaya koyduğu inançla, yüreğinin gücüyle oynuyor tüm maçları.

Türkiye’nin başarısı

Olympiakos maçının başında taraftarın büyük bir gövde gösterisine dönüşen koreografi çalışması ve bu çalışmada adeta Avrupa’ya meydan okuyan “fight for us” (bizim için savaş) söylemi, millet olarak yüreğimizdeki isyanın en iyi dışa vurumuydu. Özellikle Cenk’in golü attıktan sonra, göğsünün tam ortasında bulunan Ay-Yıldız’ı büyük bir aşkla öpmesi, tribünlerden yükselen İzmir marşı, atılan her golden sonra insanların birbirine büyük bir sevgiyle sarılması sadece futbol sevgisi değildir. Maç gecesi yaşanan tüm olaylar, içerisinde o kadar çok mesaj barındırıyor ki, bunları iyi okumak ve iyi anlamak bir toplumsal gerekliliktir. Tüm ülke bir ateş çemberinin içindeyken, umudun ve sevincin adıdır Beşiktaş. İçinde bulunduğumuz bu dönemde etrafında kenetlenilen, başarılarıyla gurur duyulan, Avrupa ve dünyaya verdiğimiz mesaja vesile olan bir Türkiye başarısıdır Beşiktaş.

Teşekkürler Şenol Güneş

Daha önce söylediğim bir görüşümü tekrar etmek isterim. Şenol Güneş bu ülkenin en büyük hocasıdır. Sadece bir futbol bilgini olarak değil, insanlığı ve duyarlılığı ile de çok öne çıkmaktadır. Hem camiasıyla hem de futbolcularıyla bütünleşmiş ve başarı için sonsuz bir desteği arkasına almıştır. Doğrularınızı yapmaya devam ediniz hocam... Biz de sizinle gurur duymaya hep devam edeceğiz. Hem yarattığınız takım hem oynattığınız futbol hem de çocuklarımıza anlatacağımız pek çok Beşiktaş hikayesini bize verdiğiniz için bir kez daha minnettarız. Teşekkürler Şenol Güneş, teşekkürler Beşiktaş.

YORUM YAZ