MENÜ

'Pembe topa markaların desteği arttı'

Abone Ol Google News

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi’nin her yıl ekim ayı içerisinde gerçekleştirdiği Pembe Top Sahada projesi, 4 Ekim Cuma günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda 20.30’da başlayacak FC Barcelona maçında yapılacak. Meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çeken ve milyonlarca kişiye ulaşan farkındalık yaratan projenin bu yılki gönüllü destekçisi ise oyuncu Bensu Soral olacak. ‘Pembe Top Sahada Projesi’nin en çok önem verdikleri kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olduğunu söyleyen Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, “Turkish Airlines EuroLeague’de ev sahibi olacağımız ilk karşılaşmada bir kez daha bu önemli projenin bir parçası olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Önem veriyoruz’

Projenin meme kanseriyle mücadele konusunda herkesi bilinçlendirmek amacıyla başlatıldığını hatırlatan Dayı, şöyle devam etti: “Meme kanserinde erken tanının sembolü haline gelen Pembe Top ise bu yıl Bensu Soral’ın elinden yükselecek. Anadolu Efes FC Barcelona karşılaşması, Bensu Soral’ın Pembe Top ile yapacağı hava atışı ile başlayacak. Pembe Top Sahada, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün en çok değer verdiği kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri. İnsanların hayatının pek çok alanına dokunan bir kulüp olarak toplumsal farkındalık yaratan projelere büyük önem veriyoruz.”

Haberin Devamı

Markalar destekliyor

Pembe Top Sahada projesinin gördüğü desteğin her yıl arttığını belirten Gökçe Dayı, şu bilgileri verdi: “Projemize, halkımızın ve medya kuruluşlarının desteği de her geçen yıl büyüyor. Bu büyümede, daha önceki yıllarda projemize gönüllü destek veren Beren Saat, Bergüzar Korel, Sinem Kobal, Elçin Sangu ve Özge Özpirinççi’nin büyük etkisi oldu. Bu yıl, projeye destek veren partnerlerimizin ve markaların sayısı da arttı. Boyner Büyük Mağazacılık, KIA, Midpoint, Migros gibi markalara, Pembe Top Sahada projemize yönelik ilgiyi daha da yükseltme alanındaki destekleri için teşekkür ediyoruz.”

YORUM YAZ