MENÜ

‘Önceliğimiz spora destek vermek'

Abone Ol Google News

Corendon Airlines, spor sponsorluklarına devam ediyor. Spor yatırımları konusunda hiçbir çekince yaşamadıklarını söyleyen Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer çünkü sporun marka DNA’larının merkezinde yer aldığı vurguladı. Pandemi nedeniyle 2020 yılının, başından itibaren farklı sektörlerdeki markalar için sıkıntılı bir zaman dilimi olduğunu belirten Karaer, “Özellikle havacılık sektörü, daha önce deneyimlemediği durumlara uyum sağlamak durumunda kaldı. Ancak Corendon Airlines olarak tüm bu zorluklara rağmen spor yatırımlarımızı durdurmayı bir dakika dahi düşünmedik. Çünkü spor kulüplerine, özellikle de kadın sporcularımıza destek vererek toplumsal hayata katkı sağlamak, en büyük önceliklerimizden biri” dedi.

Haberin Devamı

‘Yeni sponsorluklara imza attık’

Halihazırda bisiklet, hentbol, basketbol ve futbol alanında sponsorlukları olan Corendon Airlines’ın, 2020 yılında yeni sponsorluk anlaşmalarına da imza attığını anlatan Karaer, şöyle devam etti: “Kovid-19 salgınının devam ettiği ve spor kulüplerinin ekonomik daralmayla yüz yüze kaldığı süreçte biz yeni anlaşmalara imza atmaya karar verdik. Çünkü bu dönemde vereceğimiz desteğin, her organizasyon için daha da değerli olacağını düşündük. Özellikle Anadolu Efes Spor Kulübü ile yaptığımız iş birliğinin spor dünyası için bir motivasyon vesilesi olacağını öngördük. Çok olumlu geri dönüşler aldığımız bir çalışma oldu. Ayrıca bu iş birliğini tek boyutlu bir anlaşma olarak kurgulamadık. Basketbolseverleri mutlu eden taraftar kampanyalarının yanı sıra Anadolu Efes Spor Kulübü sporcuları ile Avrupa basketbolunda ses getiren iletişim çalışmaları da gerçekleştirdik.”

Haberin Devamı

Kadınlar ve gençler…

Aynı zamanda, kadın branşlarına ve gençliğe yapılan altyapı çalışmalarına da büyük önem verdiklerini kaydeden Karaer, “Altınordu Spor Kulübü, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol ve Muratpaşa Kadın Hentbol gibi ülkemizin başarılı takımları ile yaptığımız iş birliklerinin temelinde bu sosyal sorumluluk bakış açısı var” dedi.

Yıldıray Karaer, sponsorluklarla ilgili hedeflerini ise şöyle anlattı: “2021 yılı öncesinde sponsorluk ağımız ve branş çeşitliliğimizden çok mutluyuz. Her spor branşında simge spor kulüpleri ve gençlerimize ilham veren sporcularla çalışıyoruz. Yeni yıl projeksiyonlarımız çerçevesinde yeni sponsorluk anlaşmalarına imza atmak ve branş çeşitliliğini zenginleştirmek en büyük hedeflerimiz arasında. Sponsorluk desteği vererek 2021 yılına başlayacağımız organizasyonlar ise şu şekilde: Anadolu Efes Spor Kulübü, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Antalyaspor Futbol Takımı, Altınordu Futbol Kulübü, Alman FC. Nurnberg Futbol Takımı, Alman Bikeaid Bisiklet Takımı, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Profesyonel yol bisikleti yarışı Tour of Antalya…”

YORUM YAZ