MENÜ

'Kadın futbolcularımıza katkı sağlamaktan çok mutluyuz'

Abone Ol Google News

DHL Express Türkiye ile Türkiye Futbol Federasyonu, kadın futbolunun ülkemizde ve dünyadaki gelişimine destek olacak önemli bir iş birliğine imza attı. Bir yıl süreyle TFF Kadın Milli Takımları ana sponsorluğunu üstlenen DHL Express'in Türkiye CEO'su Mustafa Tonguç, DHL Express Ailesi olarak ekip çalışması, bütünlük, güven ve iş birliğine çok kıymet verdiklerini söyledi. Toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki yaklaşımlarıyla öncü bir şirket olduklarını belirten Tonguç, şöyle devam etti: "Bu kavramların bizim sektörümüzdeki kadar önemli olduğu bir başka alan da elbette spor… Erkeklerin ağırlıkta olduğu lojistik sektöründe;DHL4Her gibi kadınları destekleyen programlar yürüten ve Türkiye’de Kadınlar İçin En İyi İş Yeri seçilmiş bir şirket olarak, bugün TFF Kadın Milli Takımları Ana Sponsoru olduğumuzu açıklamaktan gurur duyuyorum. Biz DHL Express Türkiye olarak ülkemizin başarılarını uluslararası alanda duyurmaya çok önem veriyoruz. Bunun için farklı spor dallarını sponsorluklarımızla destekliyoruz. Şimdi de kadın futbolcularımızın başarılarına katkı sağlayacak olmaktan çok mutluyuz."

Haberin Devamı

DHL4Her programı

Haberin Devamı

DHL Express'in tüm dünyada kadınları güçlendirmeye ve eşit fırsatlar sağlamaya büyük önem verdiğini kaydeden Tonguç, "Yürüttüğü DHL4Her programıyla kadınları destekliyor ve gelişmeye teşvik ediyor. Bu çalışmaların sonucunda DHL Express Türkiye, en iyi işverenleri belirleyen Great Place to Work tarafından 2021’de Türkiye’de Kadınlar İçin En İyi İş Yeri seçildi" dedi.

Formula 1, Moto GP sponsorlukları var

DHL’in global ölçekteki sponsorluklarıyla farklı spor branşlarını desteklediğini anlatan DHL Express Türkiye CEO'su Mustafa Tonguç, şu bilgileri verdi: "Formula 1, Moto GP, rugby ve e-spor gibi çeşitli dalların yanı sıra futbolda Manchester United gibi büyük kulüplerle önemli projelere imza atıyor. DHL Express Türkiye ise geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışları'nın ana sponsorluğunu üstlendi. Ayrıca DHL Open Golf Turnuvası'na ev sahipliği yaptı."

YORUM YAZ