MENÜ

‘Herkesi sürdürülebilir gelecek için harekete geçmeye çağırdık'

Abone Ol Google News

Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, #17 #HareketeGeç formalarıyla herkesi sürdürülebilir gelecek için harekete geçmeye çağırdıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Anadolu Efes Spor Kulübü, dünya liderleri tarafından Eylül 2015’te Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kabul edilen ve 17 maddeden oluşan Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na #17 #HareketeGeç formalarıyla dikkat çekmeyi amaçlıyor. Anadolu Efes Spor Kulübü, daha önce “Anadolu’dan Yarınlara Anadolu Grubu Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Uyumluluk Raporu”nda yer almıştı. Kulübün #17 #HareketeGeç formasının hikayesini Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı şöyle anlattı: “Öncelikle, sürdürülebilir bir gelecek için halkımızı harekete geçmeye çağırdığımız bu anlamlı proje, bir sosyal sorumluluk projesi. Türk sporunu ileriye götürmek, Avrupa sahalarında ülkemizi başarı ile temsil ederek basketbolumuzu tüm gençlerimize sevdirme amacıyla kurulan kulübümüz, ilk günden bu yana Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları gibi değerli çalışmaların bir parçası oldu. ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na dikkat çekme ve bu konuda milyonlarca kişiye ulaşma fırsatı karşımıza çıktığında büyük mutluluk duyduk.”

Haberin Devamı

‘Olumlu dönüş aldık’

Bu çalışmayı Avrupa basketbolunun bir numaralı sahnesi olan Turkish Airlines EuroLeague’de gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Dayı, şöyle devam etti: “Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın 17 maddeden oluşması dolayısıyla EuroLeague’de ev sahibi olduğumuz 17. karşılaşmayı seçtik. Panathinaikos OPAP’ı ağırladığımız karşılaşma için tasarlanan formada ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın tümü görünür şekildeydi. #HareketeGeç mesajının da yer aldığı formalarımızdaki QR kod ise basketbolseverleri https://www.kureselamaclar.org/ adresine yönlendiriyor. Bu tasarım, taraftarlarımızdan da çok olumlu geri dönüşler aldı. Basketbolseverler, partnerimiz Bilcee’nin internet sitesi www.bilcee.com üzerinden #17 #HareketeGeç taraftar formalarımıza çok kısa süre içerisinde ulaşabilecek.”

‘Hayalimiz güzel bir gelecek’

Gökçe Dayı, gelecek dönemde Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları konusunda yapacakları çalışmalarla ilgili de şunları anlattı: “Anadolu Efes Spor Kulübü olarak biz de Anadolu Grubu gibi tüm faaliyetlerimizi, çevresel ve sosyal etkilerini de dikkate alarak yönetiyor, stratejilerimizi dünya ve insanlık için daha güzel bir gelecek hayalimiz doğrultusunda, uzun soluklu şekilde belirliyoruz. ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ konusundaki çalışmalarımız da “Meme Kanserine Karşı Pembe Top Sahada” ve “Bir Kitap da Sen Getir” projelerimiz gibi uzun soluklu olacak. Önümüzdeki dönemde tüm vatandaşlarımızı 17 maddelik ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ için harekete geçmeye çağırmaya devam edeceğiz.”

YORUM YAZ