MENÜ

Handem Çelenkler: Sporculara verdiğimiz desteği, her anlamda sürdüreceğiz

Abone Ol Google News

Adidas Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Handem Çelenkler, sponsorluklara, daha fazla katılım olmasını sağlayacak şekilde, sporcuların hayatına daha da anlam katarak devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Farklı spor alanlarında katkı sağlayacakları çalışmalara odaklanacaklarını belirten Çelenkler, “Spor branşlarına ve sporculara verdiğimiz desteği her anlamda sürdüreceğiz” dedi.

Bir iletişim stratejisi olarak, sponsorlukların günlük hayata katkıda bulunmaları için büyük bir fırsat sunduğunu ifade eden Çelenkler, şu bilgileri verdi: “Bu kapsamda tüm dünyada pek çok spor kulübüne olduğu gibi Türkiye’de de Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Fenerbahçe Spor Kulübü’ne forma sponsorluklarımıza devam ediyoruz. Aynı zamanda bireysel olarak ülkemizde de sporcularımıza destek oluyoruz. Pek çok futbolcunun yanı sıra Mizgin Ay, Berfe Sancak gibi genç yeteneklerimizi destekliyoruz.”

Handem Çelenkler: Sporculara verdiğimiz desteği, her anlamda sürdüreceğiz

Koşu etkinlikleri...

Sponsorlukların yanı sıra adidas Runners ekipleriyle her hafta koşu etkinlikleri düzenlediklerini anlatan Çelenkler, şöyle devam etti: “adidas Runners, koşan ve koşmak isteyen herkesin kendilerini antrenman, beslenme, zihinsel hazırlık, dinlenme ve ekipman konularında geliştirebildiği bir koşu topluluğu. Dünyada 55 Şehirde, 35 binden fazla üyesi bulunuyor. adidas Running by Runtastic uygulamamız üzerinden her hafta düzenli olarak antrenmanlar (koşu, workout, yoga vb.), workshoplar, beslenme ve tecrübe söyleşileri düzenleniyor. Bu etkinliklerimizle, koşu çatısı altında farklı disiplinlerle sporu bir bütün olarak sahipleniyoruz.”

Haberin Devamı

Handem Çelenkler: Sporculara verdiğimiz desteği, her anlamda sürdüreceğiz

Naim’in anısına

Etkinliklerden farklı olarak bu yıl Naim Süleymanoğlu’nun filmini destekleyen markalar arasında olduklarını hatırlatan Çelenkler, “Çünkü Naim’in hikayesi bizim ‘Sporun Yaşamları İyi Yönde Değiştirme Gücü’ne olan inancımızla çok örtüşen bir hikaye... Ayrıca hayatı boyunca adidas’ın desteklediği ve adidas’tan başka marka tercih etmeyen bir sporcuydu. Onun anısını yaşatmak için hayata geçirilen bu projede, sporun insanlara ilham vermesini desteklemek adına biz de yer aldık.”

YORUM YAZ