MENÜ

Enis Habif: ‘Sponsorluklara ses getiren projelerle devam edeceğiz'

Abone Ol Google News

Spor sponsorluklarını gelecek dönemlerde daha da ses getiren projelerle destekleyerek geliştirmeyi planladıklarını söyleyen BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif, “Koleksiyonumuzdaki genç ve dinamik tasarımları bu iş birliklerimizle vurgulayarak markamız ve spor arasındaki ilişkiyi herkes için bilinir kılmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Günümüz şartlarında markaların sadece kendi alanlarında üretip diğer alanlara kayıtsız kalmamaları gerektiğini belirten Habif, “Farklı alanlarda da yer almaları görüşündeyiz. Bu alanlardan biri de çok geniş kitlelerin takip ettiği spor...” diye konuştu.

Enis Habif: ‘Sponsorluklara ses getiren projelerle devam edeceğiz

Altınyıldız Classics olarak sporu, özellikle gençleşen ve dinamikleşen koleksiyonlarının müşterilere aktarımında çok güçlü bir kanal olarak gördüklerini vurgulayan Habif, “Sponsorluk kapsamındaki projelerimizde de konforu maksimum seviyeye çıkaran Travel Takım Elbise ve esnekliği ile öne çıkan 360pantolon gibi dinamizmi yüksek inovatif ürünlerimize öncelik veriyoruz” dedi

‘Bizim için değerli’

Sporun; tün dünyada heyecan, sevinç ve üzüntü gibi tüm duyguların aynı anda paylaşıldığı bir platform olduğunu ifade eden Habif, şöyle devam etti: “Bu, bizim için çok değerli. Biz Altınyıldız Classics olarak müşterilerimizin sadece giyim dünyasıyla sınırlı kalmayarak onların yaşamlarına da dokunmak istiyoruz. Bu da bizim spor dünyasında yer almamızın başlıca nedenlerinden biri. Özellikle Dünya Kupası gibi organizasyonlarda ülkemizi farklı bir şekilde desteklemek bizi, müşterimiz olsun ya da olmasın birçok kişiyle ortak bir platformda buluşturarak ortak duyguları paylaşmamıza fırsat sunuyor.”

Haberin Devamı

‘Markamızın bilinirliğini artırıyor’

Galatasaray ve A Milli Basketbol Takımı gibi Türkiye’de kitleleri peşinden sürükleyen iki büyük takıma sponsorluk desteği verdiklerini hatırlatan Enis Habif, şöyle konuştu: “Bu da Altınyıldız Classics markamızın bilinirliğini artırıyor. Spor taraftarı çok güçlü ve etkili bir kitle. Marka bilinirliğimiz yaptığımız işler doğrultusunda taraftarın gözünde bambaşka bir şekilde konumlanabiliyor. Bu nedenle spor sponsorluklarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda çok titiz davranıyoruz.”

Enis Habif: ‘Sponsorluklara ses getiren projelerle devam edeceğiz

‘Fatih Terim ile özel bir çekim gerçekleştirdik’

Şu ana kadar Resmi Giyim Sponsoru olarak spora, basketbol, futbol, atletizm ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu alanlarında destek verdiklerini anlatan Enis Habif, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Ve desteğimizi sürdürüyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk kapsamında Altınyıldız Classics olarak 7 kategoriden kadın ve erkek olmak üzere 14 takımın sponsorluğunu üstleniyoruz. Bu sezon A Erkek Basketbol Milli Takımı ile çok özel bir çekim gerçekleştirdik ve bu çekim ile Çin’de düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda takımımıza destek verdik. Aynı şekilde ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Galatasaray da sponsor olduğumuz takımlardan. Orada da aynı şekilde 4 futbolcu ve Fatih Terim’in yer aldığı çok özel bir çekimimiz oldu. Ayrıca Avrupa Şampiyonluğu ve dünya ikinciliğiyle ile bizi gururlandıran Ampute Futbol Milli Takımı başta olmak üzere Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Milli Atletimiz Ramil Guliyev de sponsoru olduğumuz kişi ve takımlar arasında yer alıyor.”

Haberin Devamı

Enis Habif: ‘Sponsorluklara ses getiren projelerle devam edeceğiz

YORUM YAZ