MENÜ

‘E-spor oyuncularına smokini sevdirdi'

Abone Ol Google News

Futbolist çatısı altındaki tüme-spor oyuncularını desteklemekten mutluluk duyduklarını söyleyen Altınyıldız Classics Görsel Tasarım Direktörü Uğur Gülce, “E-spor oyuncularının hepsi smokinlerimizi giydi ve çok sevdi” dedi.

Haberin Devamı

Kadrosunda FIFA, PUBG Mobile, Hearthstone ve VALORANT gibi en çok takip edilen oyunlardan oyuncular bulunduran Futbolist’in de yeni sezonda resmi giyim sponsoru olduklarını söyleyen Altınyıldız Classics Kurumsal İletişim ve Görsel Tasarım Direktörü Uğur Gülce, Futbolist çatısı altındaki tüm espor oyuncularını desteklemekten mutluluk duyduklarını belirtti. “Espor oyuncularının hepsi Altınyıldız Classics smokinlerini giydi ve çok sevdi” diyen Gülce, Fanatik’in sorularını yanıtladı:

■ Altınyıldız Classics olarak spor yatırımlarına bakış açınız?

Altınyıldız Classics olarak sporun gelişimine katkı sağlamak bizim için her zaman çok ayrı bir öneme sahip. Spor aracılığıyla ortak değerler ve başarılar etrafında buluşmak, paylaşılan duygulara eşlik edebilmek çok değerli. Biz de spor ve sporcuların desteklenmesi ve gelişmesi ile bu güzel duyguların da başarıların da artacağına yürekten inanıyoruz. Bu nedenle spora yaptığımız yatırımlarla Türkiye’de sporun gelişimine katkı sağlamak en büyük amacımız.

Haberin Devamı

‘E-spor oyuncularına smokini sevdirdi

■ Desteklediğiniz spor dalları var mı?

Sporun her dalına, olabildiğince fazla alanda destek verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar resmi giyim sponsoru olarak; basketbol, voleybol, futbol ve atletizm alanlarına destekler verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bu sene ayrıca bizi çok heyecanlandıran yeni bir sponsorluğumuz da espor alanında oldu. Her geçen gün daha geniş kitleler tarafından tercih edilen espor dünyasına da hızlı bir giriş yapmış olduk.

■ Bu kapsamda neler yapıyorsunuz?

Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk kapsamında Basketbol A Erkek Milli Takım ve A Kadın Milli Takımlarımızın sponsorluğunu üstleniyoruz. Aynı zamanda Türkiye spor tarihinin en köklü ve en çok taraftarı olan spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’nin; Futbol A Takımı, Kadın/Erkek Basketbol ve Kadın/Erkek Voleybol olmak üzere toplamda 5 takımının sporcu ve teknik heyetlerine özel koleksiyon hazırladık. Yine basketbolda Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın resmi giyim sponsorluğunu üstlendik. Uzun yıllardır geleneksel spor dallarında farklı spor kulüpleri ve takımlarına olan desteğimizin yanı sıra, bizi oldukça heyecanlandıran bir süreci de 2021 yılında başlatmış olduk.

■ Markanın espora yaklaşımından bahseder misiniz?

Türkiye’nin küresel başarılarıyla da adından söz ettiren en önemli espor kulüplerinden Futbolist ile sponsorluk anlaşması imzaladık. Kadrosunda FIFA, PUBG Mobile, Hearthstone ve VALORANT gibi en çok takip edilen oyunlardan oyuncular bulunduran Futbolist’in de yeni sezonda resmi giyim sponsoruyuz. Espor, her geçen gün büyüyen ve gelişim gösteren bir alan olarak geleneksel spor dallarıyla yarışacak bir konuma geldi. Sporun çok çeşitli dallarına destek olan bir marka olarak espordaki enerjiyi çok çabuk yakaladığımızı düşünüyoruz. Esporun gencinden yaşlısına birçok insanı bir araya getirdiğine ve gelecekte de çok daha önemli bir noktaya geleceğine inanıyoruz.

Haberin Devamı

‘E-spor oyuncularına smokini sevdirdi

‘Spora desteğimiz sürecek’

■ Sponsorluklarınızla ilgili geleceğe yönelik hedefleriniz neler?

Spora olan desteğimizi gelecek dönemlerde de sürdürmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Altınyıldız Classics olarak spora verdiğimiz değeri gösterecek farklı projelere de imza atmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Ürün tarafında ise müşterilerimize genç ve dinamik spor giyim koleksiyonlarımızla farklı segmentlerde de ulaşıyoruz.

■ Spor sponsorluklarının marka bilinirliğinize etkisi nedir?

Türkiye’de kitleleri peşinden sürükleyen spor dallarına destek vermeye çalışıyoruz, çünkü müşterilerini tanıyan bir marka olarak sporun aynı zamanda müşterilerimiz için de çok önemli olduğunun farkındayız. Aynı zamanda spor taraftarı çok güçlü ve etkili bir kitle. Marka bilinirliğimiz yaptığımız işler doğrultusunda sporseverlerin gözünde bambaşka bir şekilde konumlanabiliyor. Bu nedenle spor sponsorluklarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda çok titiz davranmaya özen gösteriyoruz.

YORUM YAZ