MENÜ

'Dijitalsiz şans yok'

Abone Ol Google News

Dijital dünyada olmayan sportif bir yapının gelecekte şansı olmadığını söyleyen Let’s Club Genel Müdürü Hakan Demiray, “Bu çok net. Artık önümüzde dijital bir dünya var ve Let’s Club olarak biz bu dünyanın spor temelli her dijital platformunda olacağız” dedi. Salgın nedeniyle spor salonlarının kapandığını hatırlatan Demiray, “Bu yaşananlar hepimize daha önce tanımadığımız ve bilmediğimiz bir duygu yaşattı. İzole edilme ve karantinada hayat sürmenin ne anlama geldiğini gördük. Bunun temelinde de hijyen var” diye konuştu. Hijyenin bundan sonraki süreçte spor tesislerinin en özen gösterilen ve dolayısıyla da en çok gideri olan kalemlerden olacağını vurgulayan Demiray, şöyle devam etti: “Bugüne kadar gözden kaçan birçok detay artık bu travmayı yaşayan sayısız göz tarafından inceleniyor olacak. Spor tesisinde göze hoş görünmeyen hijyen kurallarının dışında yaşanan herhangi bir durum karşısında, insanların tahammül sınırı olmayacak.”

Haberin Devamı

Hijyen beklentisi

Sektörlerin hepsinde hijyenin zaten azami oranda dikkat edilmesi gereken bir uygulama olduğunu anlatan Demiray, “Ancak bu yaşananlardan sonra artık spor tesislerinde hijyen beklentisi tahminlerin çok ötesinde ve detaylı olacak” dedi. Spor salonlarındaki antrenörler için de durumun aynı hassasiyeti taşıyacağını belirten Demiray, şunları söyledi: “Antrenörlerin, kişisel hijyenine daha önce dikkat etmediği kadar özen göstermesi gerekecek. Bu, kıyafetinin temizliğinden ya da yeni spor ayakkabılarından ziyade üyelerle olacak olan temaslarında dikkat etmeleri gereken süreçleri de içeriyor.”

Haberin Devamı

Dijitalsiz şans yok

‘Hijyen temel olacak’

Sportif endüstrinin dijitalleşmesinin önemli olduğunu söyleyen Hakan Demiray, “Çünkü bu günümüzde artık bir mecburiyet. Spor müsabakalarının teknoloji ile geldiği noktaya bakarsak bunu kolaylıkla görürüz” dedi. Demiray, Genel Müdürü olduğu Let’s Clup ile ilgili şu bilgileri verdi: “Let’s Club, Türkiye’nin en büyük spor tesislerinden biri. Ve tesisimizin yakın gelecekte gerçekleşecek sürece entegre bir yapıya bürünmesi için gerekli alt yapı ve donanımsal yatırımları gerçekleştireceğiz. Bu yatırımın, en üst seviyede hijyen, teknolojik ve dijital dünyanın gereksinimlerine de kapılarını açan bir yaklaşımı içinde barındıracağını söyleyebilirim.”

Dijitalsiz şans yok

300'den fazla antrenör yetiştirdi

Aynı zamanda Kickbox Dünya ve Avrupa 3’üncüsü olan Milli Sporcu Hakan Demiray, bugüne kadar 300'den fazla antrenör yetiştirdiğini, yaptığı projelerle 60 binden fazla gencin sportif aktiviteye başlamasını sağladığını belirtti. Başında olduğu Let's Club’ın ise, dünya standartlarında bir anlayışla üyelerinin yaşam kalitelerini artırmayı hedeflediğini kaydeden Demiray, 15 bin metrekare alana sahip tesislerinde, birçok spor aktivitesinin yer aldığını ifade etti. Demiray, “Tesisimizde 3 bin metrekare fitness alanı, açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzları, koşu parkuru, tenis kortu ve çocuk kulübü gibi alanlar bulunuyor” dedi.

YORUM YAZ