MENÜ

Dans, boks, yoga aynı festivalde!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener tarafından tek başına spor yapmaktan sıkılan herkesin kendisine spor arkadaşı bulmasını, sağlıklı yeme-içme mekânlarına ulaşmasını ve etkinlikler oluşturmasını sağlamak için kurulan SWEATers APP, farklı bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Boyner ve Sezener, spor tutkunlarını ve spora başlamak isteyen herkesi SWEATFEST 2017’de adını verdikleri festivalde buluşturacak. Markaların spor endüstrisine olan ilgisinin her geçen gün arttığını ve spor ekosisteminin en önemli ticari sektörlerinden biri haline geldiğini de söyleyen Boyner ve Sezener, SWEATers APP kullanıcılarının uygulama içerisinde SWEATstop haritalarında kendileri için en uygun markalara da ulaşabildiklerini belirtti.

Özel atölyeler...

Spora ve sağlıklı yaşamaya önem veren, başlamak için motivasyona ihtiyaç duyan veya senelerdir spor yapan ve sporu yaşam tarzı haline getirmiş olan herkesi SWEATFEST 2017’ye davet ettiklerini kaydeden Elif Boyner, organizasyonla ilgili şunları söyledi: “İstanbul’un merkezinde daha önce hiç yaşanmamış şekilde koşu, fitness, dans, boks, yoga ve dağcılık gibi spor branşları, antrenman bilimleri ve sporcu sağlığı üzerine uzma nlarla söyleşiler ve seminerler; sağlıklı yeme-içme noktaları, çocuklara özel atölyeler, spor mağazaları, spor salonları, müzik ve sürpriz bir performans, tek çatı altında yer alacak.”

Çoklu spor

Melis Abacıoğlu Sezener ise, SWEATers APP olarak en geniş çoklu spor ve çoklu marka festivalini yaratma heyecanıyla yola çıktıklarını ve şimdiden organizasyona gösterilen ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirdi. İnsanların genellikle spor arkadaşı bulamadıkları için spor yapmayı bıraktıklarını ifade eden Sezener , SWEATFEST 2017’nin spor yapmayı düşünen kişiler için doğru bir motivasyon merkezi olacağını vurguladı. Sezener , İstanbulluların organizasyonun detaylı programına SWEATers APP üzerinden, SWEATers APP sosyal medya sayfalarından ya da www.sweatfest.com.tr internet sitesi üzerinden ulaşabileceklerini açıkladı.

Hedef, 100 bin kullanıcı

SWEATers APP’in yaklaşık 5 aydır Google Play Store ve iOSAppStore üzerinden yayında olduğunu belirten Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener, spor tutkunlarının uygulamaya gösterdikleri ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. En büyük hedefleri ise bir yıl içerisinde 100 bin kullanıcıya ulaşmak... SWEATers App yaklaşık beş aylık bir süre içerisinde 20 binden fazla kişi tarafından indirildi. SWEATers APP içinde oluşturulan etkinliklerin sayısı bu süreçte 2 bin 114’e ulaştı. Etkinliklerin Türkiye ile sınırlı kalmadığını söyleyen Elif Boyner, “Bugüne kadar Amerika Birleşik Devletleri, İsviçre, Almanya, Kazakistan, Azerbaycan, Hollanda, Malta, Makedonya ve İtalya’da da SWEATers APP kullanıcıları etkinlik oluşturarak kendileri gibi aktif spor yapan kişilerle bir araya geldi” dedi.

3 milyon TL değerlemeyle çekirdek yatırım aldı

Spor endüstrisine yatırım yapan isimlerin dikkatini de çeken SWEATers APP, ağustos ayında alanlarında başarılı beş girişimciden 3 milyon TL değerleme ile çekirdek yatırım aldı. Fırat İşbecer, Kaan Boyner, Önder Öztarhan, Sinan Güler ve Umur Özal’dan yatırım alan bu uygulama ayrıca, Türkiye’de spor sosyal medyası alanında en çok yatırım alan mobil uygulamalardan biri oldu.

İyilik peşinde koş yarışması!

21 Ekim Cumartesi günü 21 Ekim’de Zorlu Center Açık Alan’da gerçekleştirilecek SWEATFEST 2017, çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Bunlardan birisi de ‘New Balance ve Adım Adım ile iyilik peşinde koş’ yarışması... Festival programında ayrıca, Cihangir Yoga ile Yoga, MACFitStudio Training, Efsaneler ile Halter Yarışması, ödül töreni, sürpriz parti ve performanslar da bulunuyor.

YORUM YAZ