MENÜ

Bil Group, Efes'e Sponsor Oldu

Abone Ol Google News

Spor giyim üreticisi Bil Group, Süper Lig şampiyonu Başakşehir’in ardından Anadolu Efes’e de sponsor oldu. Bil Group markası olan bilcee’nin aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Erkek ve Kadın Voleybol takımlarının ve İtalyan basketbol takımı Basket Torino’nun da sponsoru olduğunu söyleyen BilGroup Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bilce, sporcu ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayan ürünler ürettiklerini belirtti. 1996 yılında kurulan Bil Group’un 2017 yılında İtalya’nın ünlü markası Macron ile 10 yıllık lisans anlaşması imzaladığını hatırlatan Bilce, “Bu vesileyle teknik spor giyim pazarına adım attık. Bil Group bugün kendi markası bilcee ve lisansörü olduğu Macron markası ile pazarın önde gelen şirketlerinden biri konumunda” diye konuştu. Kurumsal giyim üretimi İstanbul Sultangazi’de 10 bin metrekarelik ve yılda 2 milyon adet üretim kapasiteli bir tesise sahip olduklarını kaydeden Bilce, şu bilgileri verdi: “Şirketimiz, bütün tasarım ve üretim çalışmalarını Türkiye’de yapıyor. Profesyonel ve yetenekli ekiplerimiz, en iyi kalite ürünleri tasarlıyor ve üretiyor. Yüksek kalitede kumaşlar kullanılarak özenle tasarlanmış spor giyim koleksiyonları üretiyoruz. En yeni trendleri ve yenilikleri takip ederek doğru zamanda doğru ürün sunmayı amaçlayan şirketimizin uzmanlık alanları arasında, yüksek kaliteli moda, spor, kurumsal giyim üretimi ve koleksiyon tasarımı yer alıyor.”

Haberin Devamı

Küresel tedarikçi olma hedefi

Haberin Devamı

‘Takım sporları alanında güçlendik’

Macron ile yaptıkları iş birliğinin kendilerini, takım sporları alanında üretim konusunda çok güçlendirdiğini anlatan Hacı Bilce, “Bil Group ve iştirakleri, dünyanın küresel markalarına hızlı, kaliteli ve sürdürülebilir üretim yapmak için çalışıyor” dedi. Bilce, şu bilgileri verdi: “Futbol, voleybol ve basketbol branşlarındaki takımlarla iş birliğimiz var. bilcee markasıyla; İstanbul Başakşehir, Anadolu Efes, Fenerbahçe Opet Kadın ve Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol, Basket Torino’ya sponsoruz. Macron markasıyla da Trabzonspor, Gençlerbirliği, Samsunspor, Beşiktaş Basketbol, Halkbank Voleybol, Altınordu, Adana Demirspor takımlarını ve futbolda Süper Lig hakemlerini giydiriyoruz.”

Bil Group, Efese Sponsor Oldu

Avrupa’daki takımlara da sponsor olacak

Bil Group’un yurt dışındaki spor kulüpleriyle yaptığı iş birliklerini de artırmak istediğini dile getiren Hacı Bilce, şöyle devam etti: “Şirketimiz halen İtalya Birinci Basketbol Ligi’nde oynayan Basket Torino Kulübü’nün resmi giyim sponsoru. 2020- 2021 sezonundan başlamak üzere yapılan 2 yıllık anlaşmaya göre bilcee markamızla, takımın kamp, antrenman ve maç malzemelerinin yanı sıra kulüp mağazalarında satılacak lisanslı ürünlerini de üreteceğiz. Ayrıca Avrupa’da iyi bir taraftar kitlesi olan en az 2 takımla sponsorluk anlaşması yapmak istiyoruz. Sonrasında bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz.”

Küresel tedarikçi olma hedefi

Bil Group’un, artan rekabet şartları ve değişen müşteri beklentilerine uygun olarak ürün tasarımlarını sürekli geliştirdiğini ifade eden Hacı Bilce, şöyle devam etti: “Profesyonel sporculardan alınan destek ve Ar-Ge danışmanlıkları sayesinde sadece en şık değil, en doğru ürünü yapmak için de çalışıyoruz. bilcee ürünleri halen www.bilcee.com üzerinden ve Olivium AVM’de mağazamızda satışa sunuluyor. 2021 yılında önemli AVM’lerde birkaç mağaza açmayı planlıyoruz. Pandemi süreci geçtikten sonra hızla mağazalaşmayı hedefliyoruz. Bil Group iç pazardaki güçlü konumunun yanı sıra Türkiye’nin küresel bir oyuncusu olma yolunda da ilerliyor. Şirketimiz halen 4 kıtada 38 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. İstanbul, Milano ve Moskova’da ofislerimiz var. Avrupa ve Orta Doğu’da yer alan birçok multibrand mağazada da bilcee markamızla yer alıyoruz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ