MENÜ

‘Basketbol bizim için çok değerli'

Abone Ol Google News

Türkiye’nin ilk plastik bahçe mobilya markası Siesta, 2018 yılından bu yana global sponsorluğunu üstlendiği Euroleague ile iş birliğine, 2022 Final Four’un resmi sponsoru olarak devam ediyor. Siesta Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Işıldar, “100’den fazla ülkede 500 satış noktasına ulaşmış bir marka olarak, dünyanın ilgiyle takip ettiği basketbol ligi Euroleague’in, 2022 Final Four resmi sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Ürünlerinin yüzde 85’ini ihraç eden bir marka olduklarını ifade eden Işıldar, şöyle devam etti: “Kurulduğumuz günden bu yana kaliteli ürün üretme misyonumuzla, üretim ve tasarım odağında, markamıza değer katacak iş birlikleriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. AB ülkeleri ve Amerika başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ulaşarak, ürünlerimizi tüketicimizle buluşturuyoruz.”

Haberin Devamı

‘Sporun gücüne inanıyoruz’

Sporun kitleleri destekleyici ve bütünleştirici gücüne her zaman inandıklarını vurgulayan Işıldar, “Markamızın dinamik yapısı ve tasarım yaklaşımı kapsamında Euroleague gibi Avrupa’nın en prestijli organizasyonuyla uyumlu bir iş birliğine imza attık. 2022’de Belgrad‘da düzenlenecek Final Four’da yer alacak tüm takımlarımızı destekliyor ve başarılar diliyoruz’’ dedi. Işıldar, şunları söyledi: “2018 yılından bu yana sürdürdüğümüz resmi sponsorluk anlaşmamızı 2022’de, Final Four resmi sponsoru olarak devam ettiriyoruz. Daima genç ve dinamik kalmaya önem veren, üretimlerimizle de bunu destekleyen bir markayız. Basketbol gibi farklı kitleleri bir araya getiren bir sporun destekçisi olmak bizim için çok değerli.”

Haberin Devamı

‘Geliştirmeye devam edeceğiz’

Turkish Airlines EuroLeague Final Four’un, 19 ve 21 Mayıs 2022 tarihleri arasında Belgrad Stark Arena’da düzenleneceğini hatırlatan Tuncay Işıldar, şu bilgileri verdi: “Mobilya ve plastik mobilya sektöründe farkındalık yaratmak ve örnek olmak adına farklı spor ve kültür sanat alanlarında iş birlikleri geliştirmeye devam edeceğiz. Türk mobilya sektörü, sporun her alanında çocukları, gençleri ve kadınları destekliyor. Sporun kitleleri bir araya getiren birleştirici yanıyla güzel projelere imza atan markalarımız var. Her biri yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor ve bizleri gururlandırıyorlar.”

YORUM YAZ