MENÜ

"Antrenmanlarımızı online ortama taşıdık"

Abone Ol Google News

Bebek’teki SWEATers HUB’ı geçici bir süreliğine kapattıklarını söyleyen Elif Boyner, “Antrenmanlarımızı da online ortama geçirdik. Motive etmeye, olmaya devam edelim istedik” dedi.

Haberin Devamı

Tüm dünyayı sarsan Koronavirüs salgınıyla birlikte spor hayatımız da evlere kaydı. Pek çok insan günlük egzersizlerini evlerinde yaparak, bu süreçte formda kalmaya, zamanını daha verimli kullanmaya çalışıyor. Birbirini sporla harekete geçiren ve motive edenlerin buluşma noktası SWEATers da bu alanda spor tutkunlarının hayatına dokunuyor. Covid–19 salgını tedbirleri kapsamında İstanbul’da spora ev sahipliği yapan SWEATers HUB’ı geçici olarak kapatan SWEATers, spor tutkunlarına uzaktan ulaşmayı ihmal etmedi. Herkesin mümkün olan en fazla şekilde evde kalması gerektiğine vurgu yapan SWEATers APP ve SWEATers HUB Kurucusu Elif Boyner, yaptıkları çalışmaları şöyle anlattı:

‘Farkındalık artacak’ “

Gerçekten çok enteresan bir dönemden geçiyoruz…Yakınlarımız için endişeleniyoruz, kendimizi korumanın telaşı içinde, kafalarımızı hastalıktan, haberlerden almakta güçlük çekiyoruz… Ne olacağını, neler olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. Ama bu dönemi kabul edip yeni şeyler öğrenmek de elimizde. Bu dönemde spora vaktim yok diyemez artık kimse. Çünkü elimizde vakitten bol bir şey yok… Böyle zorlu dönemlerde, meditasyonun özellikle topluca yapılan meditasyonların hem etkisi hem de şifası bambaşka oluyor… Önceden ‘Meditasyon bana göre değil’ diyen birçok arkadaşım ilk defa odaklanıp kendileri dinlemeye başladı… Evet hepimiz için çok zor bir dönem olacak ama aynı zamanda farkındalığın da inanılmaz derecede yükselmesine yardımcı olacak…”

Haberin Devamı

‘Her gün spor yapıyoruz’

Geçen hafta evden çalışma modeline geçtiklerini ve Bebek’teki SWEATers HUB’ı da geçici bir süreliğine kapattıklarını belirten Boyner, şöyle devam etti: “Ertesi gün gerçekleşecek antrenmanlarımızı da online ortama geçirerek ‘Madem siz gelemiyorsunuz, biz size gelelim ve motive etmeye, olmaya devam edelim’ dedik. Harika hocalarımız var, harika geri dönüşler alıyoruz. Her gün yüzlerce topluluk üyesiyle spor yapıyoruz… Her geçen gün katlana katlana çoğalıyor katılımcı sayılarımız…

‘Birlikte hareket edelim,nefes alalım istedik’

Bu süreçte üyelerine, sporla, meditasyonla, sağlıklı beslenme önerileriyle destek olabilmek için çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Elif Boyner, “Sosyal mesafemize dikkat etmemiz, bireysel temasta bulunmamamız ve mümkünse kendimizi evlerimizde izole etmemiz ve evde kalmamız gerektiğini anladık” dedi. Boyner, şunları söyledi: “Fakat bu bizim gibi hareket etmeyi yaşam tarzı haline getirenler için hareketi ve sağlıklı beslenmeyi bırakmak anlamına gelmiyor. Dışarıdaki hayat akışını eve taşımaya, önceden zamanları olmadığı için yapamadıkları planları hayata geçirmek için insanları motive etmeye karar verdik.” Boyner, “Değerli hocalarımız ile antrenmanlarımızı evde kaldığımız günlerde sağlıklı yiyecek tariflerimizi ve uzman sohbetlerimizi Instagram hesabımız @sweaterscommunity üzerinden canlı yayına taşımaya karar verdik. Bu süreçte canlı yayınlar ile birbirimize bağlanarak birlikte hareket edelim, nefes alalım, meditasyona zaman ayıralım istedik. İşe ‘Eat, SWEAT, Meditate’ mottosuyla başladık” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ