MENÜ

23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu

Abone Ol Google News

Üretime gerekli tüm hijyenik tedbirleri alarak devam ettiklerini söyleyen Eker Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker Güryel, “Üretim hattında özellikle bağışıklık güçlendirici ürünlere ağırlık veriyoruz” dedi. Güryel, “Kovid – 19 salgını hayatlarımızda büyük değişimlere yol açtı. Biz de Eker Süt Ürünleri olarak bu değişimlere kendimizi adapte ediyoruz. Kovid – 19’a karşı halkımızın bağışıklığını güçlü tutmayı ve sağlıklı beslenmelerine yardımcı olmayı kendimize görev edinmiş durumdayız. Toplam 40 farklı şehirdeki bölge dağıtım ekiplerimizle Türkiye’nin farklı bölgelerindeki satış noktalarına ürünlerimizi ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu

Gerçekleştirdiği Eker I Run koşuları, sponsorluk desteği verdiği TAYK – Eker Olympos Regatta Yelken Yarışı gibi organizasyonlar ve çalışanlarının yer aldığı takımlarla Türk sporunun destekçileri arasında yer alan Eker Süt Ürünleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında da farklı bir projeye imza atıyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen organizasyon kapsamında minikler, 23 Nisan’ı spor yaparak ve birlikte vakit geçirerek kutluyor. Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce çocuğun katılacağı 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu, Youtube üzerinden de canlı yayınlanıyor.

Haberin Devamı

23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu

Çocuklar dijital ortamda

Her zaman sporun yanında olan bir marka olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında çocukların sosyal izolasyon dönemindeki hayatlarına dokunmak için 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu projesini hayata geçirdiklerini belirten Nevra Eker Güryel, proje ile ilgili şu detayları paylaştı: “Öncelikle bu projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Projeye katkıları için Türkiye Atletizm Federasyonu, Adım Adım ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na çok teşekkür ediyoruz. Onların desteği bizim için çok değerli. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve bu anlamda ilk ve tek bayram olan 23 Nisan’da çocuklarımızı dijital ortamda bir araya getiriyoruz.”

‘Canlı yayına 100 çocuğumuz katılıyor’

Bu etkinlikte çocukların madalya ve başarı belgelerini de unutmadıklarını dile getiren Nevra Eker Güryel, şu bilgileri verdi: “İnternet sitemizden beğendikleri madalya tasarımını seçerek yazdırabilen çocuklar, bu tasarımları boş bir kâğıda çizip renklendirerek de boyunlarına asabilecek hale getirebiliyorlar. Aynı şekilde katılımcı minikler başarı belgelerini de internet sitemizden indirebiliyorlar.” 23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu’nun canlı yayın anlamında da bir ilke imza attığını vurgulayan Nevra Eker Güryel, şöyle devam etti: “23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu’nu çok daha fazla çocuğa ve spor tutkununa ulaştırmak adına canlı Youtube yayınlarını da devreye aldık. Canlı yayına, koşumuza kayıt olan katılımcılar arasından 100 çocuğumuz katılıyor. Ayrıca tüm katılımcılar da bu yayını takip edebiliyor. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı’nın yanı sıra 100 metrede Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonu ve 60 metre Balkan Şampiyonu Mizgin Ay da canlı yayına konuk olarak katılarak, etkinlik ile ilgili görüşlerini izleyenlerle paylaşacak.”

Haberin Devamı

23 Nisan 100. Yıl Çocuk Koşusu

‘E-ticaret sitemiz Eker Market’i kurduk’

Herkesin evde kaldığı bu dönemde, insanların süt ürünleri ihtiyaçlarını doğrudan karşılamak için bir yeniliğe imza attıklarını ve kendi e-ticaret sitelerini kurduklarını anlatan Nevra Eker Güryel, “Tüketiciler, sevdikleri Eker ürünlerini, artık direkt e-ticaret sitemiz aracılığıyla alabilecek. Online alışveriş sitemiz Eker Market’in en büyük farkı ve özelliği sadece Eker ürünlerini, Eker’in kendi dağıtım ekibi tarafından, Eker soğutuculu araçlarıyla fabrikadan taze taze tüketiciye ulaştırıyor olması” dedi. Güryel, “Bu dönemde halkımızın daha çok bağışıklık güçlendirici ürünlere yöneldiğini görüyoruz. Özellikle probiyotik ayran ve yoğurtlarımızla birlikte kefirin çok tercih edildiğini söyleyebiliriz” diye konuştu.

YORUM YAZ