MENÜ

PSG - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hafta sonu Alanyaspor'u yenerek moral bulan Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki son maçına çıkıyor. Sadece iki puanı bulanan ve son sırada yer alan Galatasaray deplasmanda kazanarak Club Brugge'ün puan kaybetmesini bekleyecek. Peki, PSG - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

PSG - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde gözler Çarşamba akşamı Fransa'da oynanacak Paris Saint Germain - Galatasaray maçında olacak. Bu karşılaşma 13 puanla gruptan lider çıkmayı garantileyen PSG için formalite maçı olacak. Galatasaray'ın ise UEFA Avrupa Ligi'ne gitme şansı devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım PSG'yi deplasmanda yenerek Club Brugge'ün puan kaybetmesini bekleyecek. PSG'de ayrıca bu karşılaşma öncesi önemli eksikler bulunurken Galatasaray'da Falcao'nun sakatlığı tamamen geçti.

Haberin Devamı

PSG - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

11 Aralık Çarşamba günü saat 23:00'te başlayacak karşılaşma beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne nasıl gider?

Galatasaray'ın rakibini mutlaka deplasmanda yenmesi gerekiyor. Ayrıca bu galibiyet yalnızca Sarı-Kırmızılı takımın gruptan çıkmasına yetmiyor. Club Brugge'un da Real Madrid karşısında puan kaybetmesi gerekiyor. İspanyol ekibi de Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantiledi ve hiç bir iddiası bulunmuyor.

Falcao döndü!

Galatasaray'da Falcao'nun sakatlığı tamamen geçti. Yıldız futbolcu son oynanan Ankaragücü maçının son 12 dakikasında görev almıştı. Sarı-Kırmızılı takımda Luyindama, Feghouli, Ryan Babel ve Florin Andone'nin sakatlıkları bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray PSG'ye karşı 11 eksik

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki son karşılaşması olan PSG maçına 11 eksikle çıkacak. Sarı-Kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Adem Büyük, Babel, Feghouli, Luyindama ve Andone’nin yanı sıra isimleri UEFA listesine bildirilmeyen Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Linnes, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba ve Jimmy Durmaz, PSG deplasmanına götürülmedi.

Galatasaray nasıl 3. olur?

Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki temsilcimiz Galatasaray, PSG ile deplasmanda karşı karşıya gelecekken grubun diğer maçında Club Brugge, Real Madrid’i konuk edecek. Galatasaray’ın yoluna Avrupa Ligi’nde devam edebilmesi için bu karşılaşma da çok önemli.

Sarı-Kırmızılılar’ın üçüncü sıra için PSG’yi mağlup etmesi şart. Aynı zamanda Brugge’ün de puan kaybetmesi gerekiyor. Çünkü puan eşitliği halinde, iki maç da berabere bitmiş olmasına rağmen, deplasmanda daha fazla gol attığı için Brugge, ikili averajda Galatasaray’ı geçecek.

Cavani ve Veratti dönüyor

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Uruguaylı golcü Cavani de, geri dönüş için Galatasaray’ı bekliyor. Tecrübeli futbolcu dün takımla çalıştı. Sakatlığı nedeniyle ligde 3 haftadır forma giyemeyen, dünyanın en iyi orta sahalarından Verratti’nin de son antrenmanda takıma katıldığı öğrenildi. İki oyuncu da bugün ilerleyen bölümlerde şans bulabilir.

Haberin Devamı

Neymar 11'de

Cezası nedeniyle İstanbul’da forma giyemeyen PSG’nin Brezilyalı yıldızı Neymar, sakatlığı yüzünden Brugge maçlarında da oynayamamıştı. 15 gün önce Real Madrid’e karşı ikinci yarıda şans bulan Sambacı, bu gece 11’de başlayacak.

PSG’de bu isimler yok

Ev sahibi Paris Saint Germain’de de eksikler var. Bir süredir takımdan uzak olan ön liberolar Gueye ve Herrera’nın yanısıra hafta sonu Montpellier deplasmanında sakatlanan stoper Kimpembe Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın 1 numaralı kozu Muslera!

Galatasaray’ı bu sezon neredeyse tek başına ayakta tutan Muslera, PSG deplasmanı öncesi yine takımın 1 numaralı kozu olacak.

Son olarak Alanyaspor maçında yaptığı 5 net kurtarışla Aslan’ın 3 puan almasını sağlayan Uruguaylı file bekçisi, Fransız devi karşısında da benzer bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

5 maçta 30 kurtarışla, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nin en fazla top çıkaran kalecileri arasında yer alan 33 yaşındaki eldiven, Devler Ligi’ne kâbus gibi bir veda yaşanmaması için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacak.

YORUM YAZ