MENÜ

Gaziantep FK - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (iLK 11'LER BELLİ OLDU)

Süper Lig'de son haftalarda kazandığı maçlarla çıkışa geçen Beşiktaş, Süper 8. hafta maçında Gaziantep Futbol Kulübü'ne konuk olacak. Sergen Yalçın yönetimindeki Siyah-Beyazlılar kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Gaziantep FK ise rakibini sahasından eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Peki, Gaziantep FK - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...Sergen Yalçın geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında çıkan ilk 11'i bozmadı. Josef maça yedek kulübesinde başlıyor!

Gaziantep FK - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (iLK 11'LER BELLİ OLDU)

Gaziantep FK ile Beşiktaş Süper Lig'de 8. haftanın açılış maçında karşı karşıya gelecek. Ligde 1 haftayı bay geçen Beşiktaş, oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik elde edip, topladığı 10 puanla 8. sırada yer aldı. Birer galibiyet ve mağlubiyet ile 5 beraberlik alan Gaziantep FK ise siyah-beyazlıların bir basamak gerisinde 9. sırada bulunuyor. Ligdeki 3 galibiyetin 2'sini deplasmanda kazanan siyah-beyazlı ekip, iç sahada ilk galibiyetini ise geçen hafta Yeni Malatyaspor'u yenerek elde etti.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında çıkan ilk 11'i bozmadı. Josef maça yedek kulübesinde başlıyor

Gaziantep FK - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kalyon Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

GAZİANTEP FK - BEŞİKTAŞ MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Gaziantep FK - Beşiktaş ilk 11'ler belli oldu

Gaziantep FK: Günay, Tosca, Kanabıyık, Djilobodji, Vetrih, Oğuz, Olkowski, Maxim, Mirallas, Dicko, Muhammet Demir

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Oğuzhan, Dorukhan, Atiba, Larin, Ghezzal, Aboubakar

Josef De Souza Antep'e gitti...

Beşiktaş'ın 6. haftada Yukatel Denizlispor ile oynadığı müsabakada kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza,karşılaşmada görev yapamayacak. Beşiktaş'ta cezalı olan Josef de Souza, Tahkim'den ceza indirimi gelmesi ihtimaline karşılık Gaziantep FK maçının kadrosuna alındı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta sakat oyuncuların durumu

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Gökhan Töre ile takımla çalışmalara başlayan Georges-Kevin N'Koudou'nun yarınki maçta görev alması beklenmiyor. Sakatlıkları sona eren Atakan Üner ve Ajdin Hasic ise teknik direktör Sergen Yalçın'ın şans vermesi halinde mücadelede görev yapabilecek.

Dorukhan Toköz ceza sınırında

Beşiktaş'ta 3 sarı kartı bulunan Dorukhan Toköz, ceza sınırında. Bu sezon Fraport TAV Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor ve Yukatel Denizlispor maçlarında sarı kart gören Dorukhan, yarınki karşılaşmada da aynı durumu yaşarsa cezalı duruma düşüp, 9. haftadaki Medipol Başakşehir mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak.

Gaziantep cephesi

Gaziantep FK, Beşiktaş'a karşı oynanacak maçta teknik direktörü Marius Sumudica'ya da kavuşacak. Kart ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu cezaları nedeniyle 3 haftadır takımının başında bulunamayan Sumudica, Beşiktaş maçıyla yeniden kulübedeki yerini alacak.

Cezalı oyuncunun bulunmadığı Gaziantep ekibinde, sakatlıkları bulunan Andre Felipe ve Zvonimir Kozulj'un durumları da maç saatinde belli olacak.

YORUM YAZ