Beşiktaş'ın yıldızı Orkun Kökçü: 'Çalıştıklarımız sahaya yansımaya başladı'
Süper Lig'in 18. haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor'u mağlup eden Beşiktaş'ta yıldız oyuncu Orkun Kökçü karşılaşmanın ardından konuştu.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta yıldız oyuncu Orkun Kökçü karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ›
"ÇALIŞTIKLARIMIZ SAHAYA YANSIDI"
Antrenmanda çalıştıkları bilgileri sahaya yansıtmaya başladıklarını söyleyen Orkun Kökçü, "Topla iyi oyun kurduğumuzu düşünüyorum. Çok şans ürettik ama gol bulmakta zorlandık. Ben de 8-9 kere kaleyi denedim. Son vuruşta zorlandık ama oyun genelinde iyi olduğumuzu düşünüyorum. Çalıştıklarımız sahaya yansımaya başladı. O bizim için güzel bir şey. Zorlandık ama 90+5'te kazandık. En önemlisi 3 puan oluyor tabii ki." ifadelerini kullandı.
Son olarak gol atamama serisi için konuşan Orkun Kökçü şu sözlerle cümlelerini noktaladı:
"Artık o gol gelsin. Denedim. Bu artık girsin diye düşündüm ama aslında o da olmamalı. Geçmişe baktığımda, o pozisyonlarda daha kolay gol buluyordum. O kafamda, yavaş yavaş geliyoruz. İnşallah en çabuk şekilde ilk golü bulurum. İlk golü attığımda devamının geleceğini biliyorum. Çalışmaya devam."





