MENÜ

Transfer şart!

Abone Ol Google News

Bordo-Mavililer’in, Avusturya kampını değerlendirirken çok yönlü bakmak gerek. Takım iyi çalıştı. Herkes hırslı ve iyi niyetliydi. Tüm futbolcular Ünal Karaman’ın taktik anlayışına ve kurallarına uydu. Hazırlık maçları da evet bir gösterge değildir ama bir fikirdir. Trabzonspor’u Avustruya’da oynadığı dört maçtan ancak ikisinde ölçebiliriz. İlk ve son maçta gençler ve şans tanınanlar sahadaydı.

Haberin Devamı

Hoffenheim ve Parma karşılaşmaları ise bir fikir verdi. Peki o fikir nedir? top yönetimde Kamp ve maçlar ortaya şunu çıkardı ki Fırtına’nın acil transfere ihtiyacı var. Orta alanın tamamını sorunsuz kabul edip iki kenar bekini de bunlara eklediğimizde geriye kalıyor forvet ve savunma. İşte Trabzonspor’un sorunları bunlar... Yoksa Karadeniz devinin sorunsuz bölgeleri şampiyonluk yolundaki rakiplerinden hem daha iyi daha hazır. Yani kıssadan hisse top yönetimde...

Sezonun iyi geçmesi için...

Bu takıma iki forvet, bir stoper, bir de sola alternatif şart. Prag maçının öncesi de bu süreç iyi yönetilmeli. Kampta yakalanan olumlu hava ve konsantrasyon Trabzon’da kaybedilmemeli. Dediğimiz gibi kamp olumlu geçti ama sezonun da olumlu geçmesi için top yönetimde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ