MENÜ

Fırtına sonunu getiremedi

Abone Ol Google News

Hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında Macaristan 2. Lig ekibi Haladas ile golsüz berabere kalmıştı. Fırtına, kamptaki 2. maçında Alman ekibi Hoffenheim ile kozlarını paylaşırken, karşılaşmaya geçen yılki kadrosundan üç değişiklikle başladı. Savunmanın göbeğinde yeni transfer Campi, sol bek Novak’ın yerine de Abdurrahim Dursun görev yaparken, santrforda yine yeni transferlerden Muhammet Akpınar görev yaptı.

Haberin Devamı

Üstünlüğü koruyamadı

Fırtına orta alanda Sosa, Yusuf ve Abdülkadir Ömür’ün pas bağlantılarındaki başarısıyla zaman zaman tempoyu artıran taraf oldu ve bu tempo 20. dakikada golü getirdi. Pereira’dan aldığı topla ceza alanı ön çizgisine kadar giren Yusuf Yazıcı’nın sert şutunda top filelerle buluştu: 1-0. 25’te yine kısa paslarla rakip kale alanına giren Trabzonspor, Abdulkadir Parmak’ın ceza alanı dışından attığı sert şutta Yusuf Yazıcı’ya çarpan topun filelere gitmesiyle skoru 2-0 yaptı. Hoffenheim ise 41’de Szalai’nin vuruşunda Anthony’den seken top ve 45’te de Amiri’nin golü ile oyuna denge getirdi: 2-2.

Haberin Devamı

Maçın adamı Uğurcan

İkinci yarıya Alman ekibi hızlı başladı. 48’de Szalai yeniden sahneye çıktı: 3-2. Gençleriyle baskı kuran Fırtına, aradığı golü 84’te Yusuf Sarı ile buldu. 20 yaşındaki futbolcu, sağ kanattan kullandığı frikikte rakip kaleciyi avladı ve maçın skorunu belirledi: 3-3.

YORUM YAZ