MENÜ

Larkin'in Milli Takım yolculuğu

Abone Ol Google News

Eylül ayında Anadolu Efes’in coachu, değerli dostum Ergin Ataman’ın daveti üzerine antrenmanlarını izlemeye gittim.

Haberin Devamı

Ne de olsa 2000’lerden itibaren Basketbol Federasyonu’nda yönetim kurulu üyeliği dahil birçok görevlerde bulunduğum için basketbol ailesi ile her zaman iç içe oldum.. Tabii antrenmana giderken tenisçi oğlum, efsane Shane Larkin’den imzalı forma istemişti.. Bunun üzerine ben de Larkin’e ismi yazılı Milli Takım forması götürmeye karar verdim. Antrenmanda birbirimize güzel dileklerimizi söylerken forma değiş tokuşu yaptık ve fotoğraflar benim cep telefonumda kalmıştı. Akşam Anadolu Efes’te görevli bir arkadaş Larkin’in bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşmak için istediğini söyledi..

Sonra kısa bir sürede 20 bin kişi bu fotoğrafları beğendi. Beni etkileyen ise Milli Takım formamızı ayna önündeki giyişi, hayranlık duygusu ile formamızı tutması olmuştu. Aslında bu anın Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da gündeme getireceği bir işaret fişeği olacağını bilmiyordum. Olimpiyatlara gerek bireysel gerekse de takım sporlarında katılmak federasyonların görevleri arasında olsa bile bir ülkenin ana hedefleri arasındadır.

Haberin Devamı

Bence Cumhurbaşkanımız’ın bu anlamda özerkliğe müdahale etmemiş, sisteme nüfuz ederek modern bir yönetim sergilemiştir. Umarım Larkin’li Millilerimiz olimpiyat yolunda başarılı olacaktır.

YORUM YAZ