MENÜ

İnşallah yalandır

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gündemi yine FANATİK belirledi. Türkiye’de belki de ilk kez bir spor gazetesi derbinin bile önüne geçecek bir manşetle piyasaya çıkmayı göze aldı. Gayet anlaşılır bir sebepten dolayı da dün öğlen saatlerinde Fenerbahçe Yönetimi, daha doğrusu bizzat sayın başkan tarafından yalanlandı.

Kulübün menfaatleri icabı yapılan yalanlamalara her zaman saygı duymuşumdur. Ama yalan olmayan bir haberin yalanlamasını yaparken kullanılan lisana dikkat edilmesi gerektiğine de inanırım. Bu tip yalanlamaları sayın başkanın yapmadığını, yalanlanmasını istediği haber için gerekli birimlere talimat verdiğini biliyoruz; muhtemelen kullanılan kelimeler yine birileri tarafından kaleme alınmıştır ama tabii, bu kez dipteki imza bizzat kendisine ait olduğu için faraziyeden değil olan üzerinden gitmekte fayda var.

Dün Fenerbahçe.org’den sayın başkanın yılmadığını, yorulmadığını büyük bir keyifle bizzat kendi kaleminden öğrenmiş bulunuyorum. Gündeminde şu an için böyle bir ayrılığın olmaması ayrıca sevinç kaynağı oldu benim için. Çünkü kendisinin, her ortamda da söylediğim gibi gelmiş geçmiş en başarılı başkan olduğuna daha bu camiaya yapması gereken pek çok hizmetler bulunduğuna inanıyorum.
İnanıyorum ki, dünkü yalanlamasında gösterdiği şevk ve inancı gösterdiği sürece, camiasını daha pek çok başarılı günlere taşıyacaktır.

İlk kez yalan çıkması halinde büyük mutluluk duyacağım bir haber yaptık. Mayıs ayını büyük bir umutla sayın başkanın devam ettiğini görmek umuduyla bekleyeceğim.
O gün geldiğinde kendisine bırakması yönünde herhangi bir telkin gelir de bir an için kalbinden “ya acaba bıraksam mı” diye geçerse, dün yazdığı yalanlama yazısını hatırlamasını öneririm.
Çünkü Allah muhafaza, bırakma kararı alırsa benim yazacaklarımın yanında dün yazdıkları “Pamuk prenses ve 7 cüceler” kıvamında kalır.

YORUM YAZ