MENÜ

Bu başarısızlık güvenoyu gerektirir

Abone Ol Google News

Son dönemlerindeki hatalarına rağmen, Fenerbahçe için büyük işler başarmış, üstelik 20 yıl kesintisiz başkanlık yapan Aziz Yıldırım’ı devirmek herkesin yapabileceği bir iş değildi. Sarı-Lacivertli camiada bunu başarabilecek tek kişi vardı, o da yaptı...

Haberin Devamı

Sorun yönetimde

Fenerbahçe taraftarının büyük umudu olan Ali Koç, uzun bir çalışma süreciyle hazırlandığı başkanlığı, hem de tarihi bir farkla kazandığında camiada bahar havası yarattı. Ancak aradan geçen 7 aylık süreçte Fenerbahçe öyle bir duruma geldi ki en kötü senaryoyu düşünenlerin bile aklına gelmezdi herhalde yaşananlar. Futbol takımının hali elbette büyük bir sorun. Artık en iyimser taraftarı bile panikletecek hale geldi. Asıl sorun duyduklarımıza göre yönetimde.

Müdahaleler olacak ama...

Ali bey, bu dev camiayı bu yönetim ile götüremeyeceğini görebilmiş midir bilmiyorum ama söylemeliyim ki götüremez... Futbol takımına elbette müdahaleler olacak. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklar. Ancak Koç yönetimi, kendine de bir müdahalede bulunmalıdır. Taraftar nezdinde hala kredisi olan sayın Koç, tribünden sesler yükselmeye başlamadan önce yönetimini ve yöntemlerini değiştirmek zorundadır. Bu başarısızlık artık yeni bir güvenoyu gerektirir. Hem Ali Koç hem de yönetim için.

Haberin Devamı
YORUM YAZ