MENÜ

Tüm önlemler alınmıştı

Abone Ol Google News

Kadıköy’de sağlık ve mesafe ile ilgili tüm önlemler alınmıştı. Tahir hoca, bir kez bile yedek kulübesine girmedi. Ancak o son derece heyecanlı olsa da ondan daha heyecanlı bir isim ise kesinlikle Emre Belözoğlu’ydu.

Haberin Devamı

Galatasaray-Beşiktaş maçı sonrası 89 günlük ara sonrası Fenerbahçe- Kayserispor maçıyla biz de spor gazetecileri olarak yeşil sahalara döndük. Kadıköy’de sağlık ve mesafe ile ilgili tüm önlemler alınmıştı. Bu şartlarda maça girdik. Fenerbahçe, Federasyon ve TSYD, tüm önlemleri almıştı. 90 dakika boyunca Fenerbahçe kulübesinin olduğu köşede görev yaptım. Herkes gibi biz de Tahir Karapınar ve Mehmet Aurelio’yu merak ediyorduk. Tahir hoca futbolculuğunda olduğu gibi oldukça heyecanlıydı, bir kez bile yedek kulübesine girmedi.

Sahadan zor çıktı

Ama Tahir hocadan daha heyecanlı ve istekli biri vardı; o da Emre Belözoğlu. Neredeyse tüm pozisyonlarda oyuncuları uyardı. Ozan Tufan’ın kırmızısı buz gibi hava estirdi boş statta. Ozan sahadan zor çıktı. Emre zaten kulübede de oturmuyordu. Hakemin her düdüğünde bir şeyler söylüyordu.. Ve sonunda sarı kartı gördü. Sarı karta da hiç itiraz etmedi. Tecrübeli oyuncu 2. yarı başlarken kendini ısınmaya gönderdi. Yeşil yeleği alıp ısınmaya gitti.

Haberin Devamı

Muhteşemdi ama...

Mensah’ın golü buz gibi hava estirdi. Emre ve Tolga oyuna girdi. Oyuna gireceğini zanneden Jailson oyuna giremeyeceğini anlayınca sinirli bir şekilde yerine döndü. Emre, saha dışında ne kadar istekli ise saha içinde daha çok istekliydi. Benim görev yaptığım bölgeye yakın oynuyordu. Topla ve topsuz tüm pozisyonlara saha içinde müdahale etti. 1-0 geriden gelip maçı kazanmasını bildiler. Luiz Gustavo müthiş bir gol attı evet ama bu galibiyet benim gözümde Emre’ye yazar.

YORUM YAZ