MENÜ

Şu ana kadar kusursuz

Abone Ol Google News

Galatasaray'ın, medyaya açık ilk çalışmasın da bizim de gözümüz kulağımız herkes gibi Okan Buruk'taydı. Florya'nın Florya olduğu zamanlarının en baş kahramanlarından biri Okan Buruk'tu. O zamanda futbolcu Okan Buruk aynı heyecanla sahadaydı şimdi de aynı heyecanla Florya'da. Çünkü bende oradaydım.

Haberin Devamı

Florya'nın ruhunu da en iyi bilenlerden biri. İlk basın toplantısında da mesajı çoktan net bir şekilde almış görünüyordu. Camianın bu sezonki en net hedefi Şampiyonluk. Hoca herkesten çok farkında. Sezon başı klasiğidir alt yapıdan 10 a yakın oyuncu alınır ilk kampa götürülür daha sonra bu 10 kişi 2. kampta en 2 'ye düşer sonra da lig boyunca altyapıdan oyuncuları zorunlu haller dışında göremeyiz.

Okan hoca sanki bu kez alt yapı oyuncuları için şansını sonuna kadar zorlayacak izlenimi verdi. İletişim stratejisi gerçekten genç hocanın çok iyi. Yönetim, Futbolcu, taraftar ve medya ile olan iletişimi şu ana kadar kusursuz.

İdmanda Gomis'ten, Hamza'ya, Omar'dan, Florya'nın çim çalışanına kadar herkesle birebir ilgilendi. Fakat çok zor bir zamanda göreve geldiğinin de farkında genç hoca o yüzden de bir kulağı yönetimden gelecek transfer haberlerinde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ