MENÜ

Roma hazır biz de hazırız

Abone Ol Google News

Uzun zamandır Milli Takımımız'ın adım adım peşindeyiz. Sonunda gecikmeli de olsa EURO 2020 futbol şöleni bu akşam başlıyor. Roma Olimpiyat Stadı'nda İtalya ile oynayacağımız açılış maçında Fanatik Gazetesi olarak saha kenarında olacağız. Tüm hazırlık dönemi, antrenmanlar, toplantılar ve maçlar... Hepsinde oradaydık. Önceki gün Roma'ya geldik. Şunu gördük; Roma finallere hazır. Ancak biz de Milli Takım olarak hazırız.

Haberin Devamı

Tek değişiklik olabilir

Ay-Yıldızlılarımız, çok iyi bir hazırlık dönemi sonrası Cenk Tosun dışında tam kadro burada. Bugün İtalya karşısında Moldova kadrosu sahada olacak. Belki bir oyuncu farklı olabilir. Uzun süredir kaybetmeyen ev sahibi ekip karşısında Şenol hoca bir şekilde Kaan Ayhan'ı 11'e ekleyebilir.

İtalyanlar da maçı dört gözle bekliyor

Tüm dünyada olduğu gibi turizm şehri Roma da pandemiden çok büyük oranda etkilenmiş. Ancak Roma sokakları, eski şâşâlı günlerine yavaş yavaş dönüyor. Bugünkü maçı onlar da dört gözle bekliyor. Şenol hoca İtalya maçı için her defasında, "Bu maç çok önemli ama sonraki maçlar daha da önemli" diyerek takımımızın yol haritasını belirledi. Son maça kadar devam. Hedef Londra.

Haberin Devamı

20 binden fazla taraftar önünde oynayacaklar

Uzun zamandır seyircisiz oynayan futbolcular bugün Roma Olimpiyat Stadı’nda 20 binden fazla kişinin önüne çıkacak. En büyük heyecan futbolcularda. Sonunun güzel bitmesini dilediğimiz şampiyonaya güzel bir başlangıç yap Türkiyem.

YORUM YAZ