MENÜ

Özil hatırası

Abone Ol Google News

Mesut Özil’in, kariyerinin en iyi zamanlarında o zamanki haber müdürümüz Mehmet Demircan’la beraber Londra’da buluşmuştuk. Tüm medyanın röportaj yapmak için peşinden koştuğu Mesut’la, her zaman gittiği restoranda yaklaşık 2 saat röportaj yapıp, fotoğraflar çekmiştik.

Haberin Devamı

Arsenal’in yıldızıydı

O zaman teknik direktör Arsen Wenger‘di. Arsenal’de çok iyi oynuyor ve takımın en çok konuşulan, en iyi futbolcusu Mesut’tu. Hatta maç için stada giderken çoğu taraftarda Mesut Özil forması vardı .

Mütevazı ve olgundu

Yaklaşık 2 saat boyunca tüm sorulara içtenlikle ve samimi bir şekilde cevap verdi. Klasik soruyu da sormuştuk. Türkiye’de futbol oynar mısın diye. Cevabı çok netti. “Zamanı gelince ve şartlar uygun olunca neden olmasın“ demişti ama o zaman zamanı değildi.

Çatıda fotoğraf çektik

Röportaj bitmiş sıra fotoğrafa gelmişti. Restoranda fotoğraf çekecek yer olmayınca restoranın çatısında fotoğraf çekmiştik. Çok güzel bir röportaj olmuştu ve fotoğraflar da güzel olmuştu. Yanında kalabalık bir ekibi vardı.

Haberin Devamı

Mönüsü menemendi

Ertesi sabah telefonumuz çaldı. Arayan menajeri Erkut Söğüt’tü, “Mesut sizin için forma imzaladı aynı restoranda sizi bekliyor” dedi. Koşarak restorana gittim. Aynı masada oturmuş kahvaltı yapıyordu. Önünde büyük tavada menemen yiyordu. Müthiş bir fotoğraftı. Formaları unuttum ve menemen yerken fotoğrafını çekmek istedim ama fotoğrafa izin vermedi. Çekemediğim, içimde ukde kalan fotoğraflardandır bu fotoğraf..

YORUM YAZ