MENÜ

Hedef tarihe geçmek

Abone Ol Google News

Milli Takımımız'ın 2020 Avrupa Şampiyonası için oynadığı grup eleme maçlarının hepsine gittim. Yenildiğimiz İzlanda maçı da dahil hepsinde iyi oynadık. Her maç birbirinden önemliydi ve zordu. Hiç bir maçımız için de ‘kolaydı’ değerlendirmesini yapamadık. Ancak yine de grup lideri olarak, bugüne kadar geldik. Ama şu da var ki İzlanda maçı hepsinden önemli olacak.

Haberin Devamı

Herkesin arzusu aynı

Grup eleme maçlarında tarihi bir performans göstererek zirveye yerleşen A Milli Takımımız, İzlanda maçında 2020 biletini cebine koymak istiyor. Bugüne kadar teknik heyet ve yetkililer tarafından çok az dillendirilse de herkesin arzusu, Avrupa Futbol Şampiyonası’na grup lideri olarak gitmek... Şenol Güneş, pazartesi günü yaptığı basın toplantısında dahil, her konuşmasında, “Son iki maçımızı da kazanmak istiyoruz” dedi. Bu söylem de aslında milli takımın ortaya koyduğu hedefi açık ve net bir şekilde gösteriyor. İzlanda ve Andorra’yı devirmek, 2020’ye grup lideri olarak gitmek. Kısaca tarihe geçmek!

Değişmeyen iki isim

Haberin Devamı

Ay-Yıldızı temsil eden futbolcular, gerçek bir takım olmayı kısa zamanda başardı. Hiçbir futbolcunun yokluğu tam olarak hissedilmedi, oynamayanın yeri mutlaka doldu. Şu ana kadar Merih ve Mert Günok dışında tüm futbolcular değişti. Şenol Hoca’nın bir sistem oturttuğunu artık çekinmeden söyleyebiliriz.

YORUM YAZ