MENÜ

"Biz bunları geçeriz"

Abone Ol Google News

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'ye iner inmez soluğu Galler’in dünkü idmanında aldık. Tarihi Tofiq Behramov Stadı’nda teknik direktör Rob Page yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikası basına açıktı. İtalya'ya yenilmemiz, onların da İsviçre'den 1 puan alması, Galler’i daha da istekli hale getirmiş. Galler'de göze çarpan ilk şey oyuncuların motivasyonuydu. Forma rekabeti için idmandaki sesleri, adeta stadı inletiyordu.

Haberin Devamı

Antrenman performansı yeterli olmaz

Görevliler, "Galler, 14.00'teki idmana 12.00'de gelip, idman bittikten 2 saat sonra sahayı terk ediyorlar" dedi. Karşımızda direnen bir rakip olacağını gördük. Ancak takım kaliteleri bizimle boy ölçüşecek seviyede değil. Yalnızca idmandaki bağırıp çağırmayla, motivasyonla Millilerimiz’e karşı sonuç almaları beklenemez. Bu arada idman sonrası stadın dışında üzgün bir genç grupla karşılaştık. Galler'in idmanı sebebiyle antrenmanları iptal olmuş. Hem bu yüzden hem de Gareth Bale gibi futbolcuları görememekten yakındılar. Kardeş ülke Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de harika bir ortam var.

Haberin Devamı

Polis, Beşiktaşlı çıktı

Pandemi nedeniyle ülkelere girişler çıkışlar çok zorlaştı. Özellikle İtalya'da bunu ciddi anlamda yaşadık. Ancak Azerbaycan'a girişte pasaport kontrolündeki polis, pasaportumu eline alıp, gazeteci olduğumu anlayınca ilk sorusu, "Ağabey Beşiktaş'a transfer var mı?" deyince, ülkeye rahat bir giriş yapacağımı anladım. Cevabım ise "Beşiktaş'ın ilk transferi Sergen Yalçın" oldu. Bu da görevli polisi oldukça memnun etti.

YORUM YAZ