MENÜ

Geciken boykot

Abone Ol Google News

Son dönemde ülkemiz, siyasi ve mali alanda dış güçlerin saldırılarına daha fazla maruz kaldı ve özellikle Amerika’nın bilinçli olarak açtığı ekonomik savaş sonrasında döviz kuru ciddi anlamda yükseliş göstererek bir çok yerli üreticimizi zora soktu. Bu süreçte ‘15 Temmuz ruhu’ bir kez daha vücut buldu ve ülkemize karşı dış güçlerin açtıkları bu alçakça saldırılara karşı vatandaşlarımız harekete geçti. Cumhurbaşkanımız’ın yapmış olduğu çağrıya duyarsız kalmayarak; ülkesine, vatanına ve hükümetine sahip çıkan gerçek kahramanlar bir kez daha milli bir duruş sergileyerek elindeki dövizi bozdurarak, Amerikan mallarına karşı boykota başladı. Bugün gelinen noktada IMF’nin kapısına defalarca gitmemizi sabırsızlıkla bekleyenlere karşı cevabı yine hep birlikte veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz Allah’ın izniyle... Yıllarını naçizane spora ve bu alandaki çalışmalara veren biri olarak dikkatimi çeken bir hususu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Haberin Devamı

Spor camiası da artık bir duruş sergilemeli

Biliyoruz ki devletimiz, mazlumlara umut olduğu için zalimlerin de hedefi olmaktadır. Bütün kamu kurumlarımız, milli paramızı kullanmak, lüks ve israftan kaçınmak ve milli ürünleri tercih etmek başta olmak üzere her türlü fedakârlık ve sorumluluk konusunda milletimize rehberlik eden açıklama ve adımlar atmaktadır. Türk halkı dış güçlerin her türlü baskısına karşı dik duruşunu sergilemeye devam ederken başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere tüm spor kulüplerimizin, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı spor federasyonlarımızın ve sporun tüm paydaşlarının Amerikan spor malzeme üretici firmalarıyla yapmış oldukları sponsorluk ve alım sözleşmelerini iptal edip ürünlerini boykot ederek tepkilerini açık bir şekilde göstermeleri ve ürünlerini kullanmama kararı alarak ülkemizde üretilen ve yüzde yüz yerli sermayeye sahip şirketlerimizin ürünlerini kullanmalarının ve Cumhurbaşkanımız’ın dediği gibi ‘Yerli ve Milli bir duruş’ sergilemelerinin zamanı geldi de geçmedi mi?

Haberin Devamı

Yerli ve Milli üreticilerimiz sonuna kadar desteklenmeli...

Ülkemiz birçok alanda yerli ve Milli üretimi gerçekleştirmek adına yatırımlara devam ederken, spor malzemeleri üretiminde de kalite anlamında Dünya firmalarıyla yarışabilecek yerli firmalara sahip olduğumuz bilinen bir gerçektir. Sadece bir örnek vermek istiyorum. Üretiminin tamamını Türkiye’de yapan ve birçok insanımıza istihdam imkânı sağlamasıyla birlikte uluslararası standartlarda ve kalitede ürettiği ürünlerle ‘LESCON’ bugüne kadar Süper Lig takımları da dahil olmak üzere bir çok takımımızı başarıyla giydirmiş en büyük yerli spor malzemesi üretici firmamız... Peki neden halâ Amerikan ürünleri kullanmaya devam ediyoruz.

Türk Sporu’nda da her zaman ve her yerde Yerli Malı...

Bizim paramız ile büyüyüp ülkemizi sömüren firmaları artık hayatımızdan çıkarmak zorundayız. Bu ‘Milli ve Yerli’ değişimi milyonların ilgilendiği spor dünyasında da bir an önce hayata geçirmek hepimizin vatandaşlık görevidir. Yıllardır sayısız zorlukları ‘Milli birlik ve beraberlik ruhu’ ile aşmış aziz milletimiz, planlı olarak maruz kaldığı kalleş saldırıların da üstesinden gelecek ve Allah’ın yardımı ile bu mücadeleden de zafer ile çıkacaktır. Bu yolda atılan Milli adımlara; Türk sporuna yön ve gönül veren herkesin katkı sağlaması adına “TÜRK SPORUNDA DA HER ZAMAN YERLİ MALI” diyor, yetkilileri bu konuda acil olarak adım atmaya davet ediyoruz

Haberin Devamı
YORUM YAZ