MENÜ

Ronaldo'nun transferiyle takipçileri arttı

Abone Ol Google News

Otomobil pazarında SUV denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Jeep markası, futbol dünyasında da Torino’nun Juventus takımına olan sponsorluğuyla tanınıyor. Jeep markası bugüne kadar sadece SUV modelleri üreterek, bu alanda uzmanlaşmış durumda. Jeep’in 2019 atakları arasında da önemli yenilikler yer alıyor. Markanın Türkiye faaliyetlerini ve 2019 yeniliklerini, Jeep Türkiye marka Direktörü Sinan Saip Bel, Juventus- SPAL maçı öncesinde Allianz Stadium’da yapılan sergileme sırasında aktardı.

Haberin Devamı

Küçük sınıfta Renegade etkisi

B SUV segmentinin şu an Jeep markası içinde önemli bir paya sahip olduğunu açıklayan Sinan Saip Bel, önümüzdeki dönemde de bu segmentin, yeni gelecek modellerle birlikte, marka performansında etkili olmaya devam edeceğini söyledi. Makyajlanmış Renegade’in 2019 yılı yaz aylarında, yeni nesil verimli motorlarla Türkiye’ye geleceğini açıklayan Saip Bel, Renegade’in yeni hibrit motorlu versiyonunu da 2019 yılı içerisinde ithal etmeyi değerlendirdiklerini belirtti.

Bebek Jeep yolda

Haberin Devamı

Markanın yenilikleri arasında, A segmentinde yer alacak ve “Baby Jeep” olarak adlandırılan yeni bir küçük modelin 2020 yılında pazara çıkacağını açıklayan Saip Bel, böylece SUV segmentinin yüzde 100’üne hitap etmeyi hedeflediklerini söyledi. Markanın amiral gemisi ve diğer Jeep modellerinin büyük ağabeyi konumundaki yeni Wrangler ise 2019’un ilkbaharında Türkiye’ye gelecek. Ayrıca Los Angeles otomobil fuarında tanıtılan pikap modeli Gladiator da önümüzdeki dönemde gelecek modeller arasında.

Sosyal medyada Ronaldo bereketi

Ronaldo’nun takıma transferinin sosyal medyaya hareketlilik getirdiğini açıklayan Sinan Saip Bel konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ronaldo’nun transferi, sosyal medyada da İtalyan ekibi zirveye taşıdı diyebiliriz. Transferin duyulmasını takiben, Temmuz ayında takımın sosyal medya hesapları 80 milyondan fazla erişim aldı. Markanın Instagram hesabındaki Türk takipçilerin sayısı ise iki katına çıktı. Sosyal medyadaki bu hareket bizi de etkiledi. Yaşanan bu süreçte Jeep Türkiye’nin Instagram hesabı takipçilerinde de artış yaşandığını gözlemledik.

Mazda 3’e kapsamlı yenilik

Mazda’nın kompakt sınıftaki temsilcisi 3, HB ve sedan gövde versiyonlarıyla Los Angeles fuarında tanıtıldı. Tamamen yeniden tasarlanan kompakt model, 2019'un başlarında Kuzey Amerika'dan başlayarak küresel piyasalarda yollara çıkacak. Yeni Mazda3, Japon estetiğinin özünü yansıtan Kodo tasarım dilini devam ettiriyor. Teknik altyapıda ise Skyactiv teknolojilerinden yararlanılmaya devam edilmiş. Yeni Skyactiv-X motorunun yanı sıra yeni 3’te Skyactiv-G ve Skyactiv-D motorları da sunulacak.

Lüks sınıfta yeni bir SUV

Hyundai, öncelikli olarak Amerika pazarı için geliştirdiği yeni lüks SUV’u Palisade’ı Los Angeles otomobil fuarında tanıttı. Kaliteli malzemeler ve sıradışı bir tasarımla geliştirilen Palisade, 8 kişiye kadar oturma kapasitesi sunuyor. Araçta 3,8 lt’lik V6 benzinli motor bulunuyor. İç mekanda 10 inçlik navigasyon sistemi, kablosuz şarj desteği ve yedi tane USB çıkışı var.

YORUM YAZ