MENÜ

Lüks sınıfta kış güneşi

Abone Ol Google News

Otomobil dünyasının İngiliz asilzadesi Bentley, üstsüz modeli Continental GT Convertible’ı 2019 yaz ayları için şimdiden hazır hale getirdi. Zarif, pürüzsüz ve şık bir dış tasarıma sahip olan Continental GT’nin iç mekanında ise kaliteli, lüks ve doğal malzemeler mükemmel el işçiliğiyle birleşerek bu Premium otomobili adeta nadir bir sanat eserine dönüştürmüş. Özel bir kumaştan üretilen tente tavan, 19 sn’de açılabiliyor ve kapanabiliyor. Üstelik bu işlemi araç giderken de (50 km/s hıza kadar) yapabiliyor. Bu sayede İngiliz asilzadesi saniyeler içinde lüks bir Coupe’den üstü açık bir Grand Tourer modeline dönüşüyor.

Haberin Devamı

Üstü açık kış sürüşlerinde üşümek yok

Üstü açık kullanımda sunulan konfor özellikleri de artırılmış. Yeni tasarlanan ve önceki nesil modele göre hem daha sıcak, hem de daha sessiz olan boyun ısıtıcısı, ısıtmalı koltuklara kusursuz bir şekilde entegre edilmiş ve elektrik ayarlı koltuk başlıklarının etrafındaki hava akımı optimize edilmiş. Isıtmalı direksiyon simidi ve ısıtmalı kol dayanakları her mevsimde konforlu ve lüks bir sürüş deneyimi yaratıyor.

Haberin Devamı

12,3 inçlik döner ekran

El yapımı iç mekanda lüks unsurlar ve cilalı ahşap kaplamalar, modern teknoloji ile harmanlanmış. Tamamen dijital, sürücü odaklı gösterge paneli ve sürücüye yönelik döner ekran, bu lüks kokpitteki yenilikler arasında. Bu sistem, 12,3 inçlik bir dokunmatik ekrana sahip. Ünitenin tamamen ahşap kaplama olan yüzü döndürülerek dokunmatik ekrana ya da üç adet zarif analog kadranlı yüze ayarlanabiliyor.

12 silindirli motor hayat veriyor

Bu yürüyen İngiliz sarayına, 12 silindirli 6,0 litrelik W12 motor hayat veriyor. W12 TSI isimli motor, Bentley tarafından dünyanın en gelişmiş 12 silindirli benzinli motoru olarak tanımlanıyor. 635 HP’lik bu dev güç ünitesi, 900 Nm maksimum torka sahip ve otomobile 333 km/s’lik son sürat kazandırıyor. Bu sayede Continental GT Convertible aynı zamanda dünyanın en hızlı, lüks cabrio modellerinden biri oluyor.

Kişiye özel üretilen arazici

Mercedes, 60 yıldır dünyanın en iyi arazi araçları arasında sayılan Unimog’u Türkiye’de hem arazi, hem de şehir içi kullanıma uygun donanımla satışa sunmaya başladı. 5.1 litrelik 6 silindirli 231 HP’lik BlueTec motora sahip Unimog, standart olarak 800 cm, opsiyonel donanımlar ile birlikte 1.2 metre derinliğindeki sulardan geçebiliyor. 7 kişiye kadar oturma alanı sunan Unimog, sipariş üzerine kişiye özel olarak üretiliyor.

Yeni Swift Türkiye’de

Suzuki’nin küçük sınıftaki modeli yeni Swift, Türkiye’de satışa sunuldu. Modern tasarım özellikleri, dinamik sürüş karakteri ve yüksek teknoloji donanımlarıyla dikkat çeken yeni Suzuki Swift, 1,2 litrelik 90 HP gücünde benzinli Dualjet motorla donatılmış. 5 ileri manuel şanzıman veya CVT otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan yeni Swift’in fiyatı 90.000 TL’den başlıyor.

YORUM YAZ