MENÜ

Göze Çarpanlar…

Abone Ol Google News

Güler Arda…

Haberin Devamı

Sonunda beklediğimiz an yaşandı. Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı. Dakika 90’da olsa, 3-0’lık maçın 4.golünü atmış olsa da çok değerli, daha nicelerinin habercisi bir gol oldu. Bunu da tribünlerin, takımın tepkisinden anlayabiliyoruz. Madrid camiası bizim Türklerin tüm sabırsızlığına rağmen inatla, sabırla Arda’yı bir cevher gibi işlemeye devam ediyor. Önümüzdeki sezon daha sık 11’de görüp, rotasyonun ana parçası haline geldiğini göreceğiz umarım. Böyle olursa hep Güler Arda, hep gülsün Arda.

Saarbrücken Mucizesi…

Almanya Kupası’nda inanılmaz şeyler oluyor. Almanya 3.lig takımı Saarbrücken önce Bayern Münich, sonrasında Eintracht Frankfurt, şimdi de Borussia Mönchengladbach gibi bir takımı çeyrek finalde mağlup ederek, yarı finalde Kaiserslauten’in rakibi oldu. Diğer takımlara göre daha elenebilir bir rakip olsa da sonuçta yarı final tabi ki zorlu geçecektir. Umarım bu yolculuk kupayla biter. Böyle hikayeler futbolu neden sevdiğimizi hatırlatan hikayeler. Senciyiz Saarbrücken.

Haberin Devamı

Jesus Rekoru…

Arabistan futbol dünyası her ne kadar kolay gibi gözükse de Jesus’un yaptığı dünyanın herhangi daha basit bir liginde bile çok zor. Tabi ki rekorlar elbet birilerinin bir gün gelip kırması için ama bu yaptığı, hele bir de her takımın futbolcular için devasa paraları gözden çıkardığı bir ortamda, gayet rekabetçi bir Asya Şampiyonlar Ligi fikstüründe takdire şayan! En kötü bir maç konsantre olamayabilirdi takımdaki yıldızların. Ama 28 maç boyunca kazanmak için liderlik ve motivasyon becerileri gerektiriyor. Jesus’un 1 sene önce ligimizde olduğunu düşünürsek zamanında Aykut Kocaman’ın da dediği söz akıllara geliyor; ‘bazı topraklarda bazı çiçekler yetişmez…’

Geçmiş Olsun Alpy…

All-Star arasından sonra takımıyla beraber kısmen bocalayan, biraz seçilememek biraz da All-Star sonrası rekabet seviyesi artan NBA sebebiyle bireysel anlamda geriye düşen Alperen son birkaç haftada şahane bir performans sergiliyordu ve eski formunu yakalamıştı hatta üzerine bile çıkıyor gibiydi. Maalesef başta çok tedirgin olduğumuz ama sonrasında çok şükür düşünülen kadar korkmadığımız bir sakatlık yaşadı. Ligin bitimine 5 hafta gibi süre kaldı, Houston için play-in bile çok zor. Bu yaz Milli Takım için bir turnuva da yok. Tamamen sakatlığını geçirmeye odaklanıp, çok iyi çalışıp seneye ligde artık tartışmasız bir şekilde All-Star’a seçildiğini yazmak dileğiyle… Tekrar geçmiş olsun.

YORUM YAZ