MENÜ

Bu Ne Perhiz…

Abone Ol Google News

Önceki akşam oynanan Galatasaray – Kayserispor maçında yaşanan hakem “hatası” üzerine birkaç kelam etmek gerekir diye düşünüyorum. İşin iletişim boyutu açısından bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirten türden bir açıklama geldi önce Kayserispor’dan sonra da Galatasaray’dan. Hakem “hatası” diyorum çünkü naçizane maçta bir tane sıkıntılı karar var o da Galatasaray’ın iptal edilen golü. Hepimiz hem fikirizdir ki, pozisyon tertemiz gol. Diğer verilen tüm penaltı kararları da doğru. Şimdi bunun üzerine, Türk futbolu zaten ince bir çizgide hiç olmadığı kadar gergin ilerlerken, daha yeni Fenerbahçe maçından sonra itidal çağrısı yapan Kayserispor’un hakemin resmini paylaşarak haksızlığa uğradıklarını ima eden bir tweet atması sonrasında da Galatasaray’ın, iptal edilen gol pozisyonu dışında haklı bir şekilde penaltı çalınan Abdülkerim pozisyonunu koyarak, zaten düzenlediği basın toplantısında ima ettiği şeyleri tekrar sosyal medyada daha agresif bir şekilde paylaşması neye katkı sağlıyor ya da neyi çözüyor? Evet hakemler kötü, evet Türk futbolunda büyük bir güven problemi var ama bu konu taraftarı sosyal medya üzerinden daha da kutuplaştırarak çözülmez, çözülemez. Mertens’in ve Recep Uçar hocanın açıklamalarını çerçeveletip tüm kulüp binalarına asmak lazım. Kulak verelim…

Haberin Devamı

Özümüze mi Dönsek?

Haberin Devamı

Ligimizde son 1 ayda yaşadığımız olumsuzlukların yanında çok güzel gelişmeler ve umut dolmamızı sağlayacak şeyler de oluyor. Semih Kılıçsoy, Demir Ege Tıknaz, Baran Demiroğlu, Eyüp Aydın ve sonrasında daha çok göreceğimiz gencecik birçok futbolcu, hem takımların, hem de kadroların durumundan ötürü fazlasıyla forma şansı bulmaya başladılar. Daha çok yeni, Yunus Emre’yi Sivas’tan Brenford’a uğurladık. Arda dışında uzun zamandır büyük takımlarda etki eden veya edebilecek potansiyel gösteren oyuncular göremiyorduk. Bu kardeşlerimizi görmek, izlemek ve onlarla ilgili hayaller kurmak ligimizin yaşadığı türbülans döneminde çok büyük bir umut oluyor. Yabancı oyuncularla yaşanan performans, maaş vs. gibi problemlere düşmeden daha en başından bu çocuklara şans verip özümüze mi dönsek?

Yürüyedurun çocuklar, aldığınız formaları da bırakmayın…

Pazarlama’nın Membahı…

Alperen sebebiyle hepimizin biraz daha fazla heyecanla beklediği All-Star organizasyonu için, etkinliklerin gerçekleşeceği şehir olan Indiana’da havaalanına bir basketbol sahası kurulmuş. Şehir için önemli bir etkinlik olduğu için daha fazla insan çekmek adına müthiş kurgulanmış bir fikir çünkü fikrin kendisinden çok yayılımı sosyal medyada müthiş organik bir şekilde oldu. Birçok UCG dediğimiz, “User Generated Content” yani kullanıcılar tarafından sahanın görseli kullanarak yapılan paylaşım işin kendi reklamının yapılmasını da sağlamış. Özetle çok orijinal bir fikir değil ama adamlar da kendi kıtasını yeniden keşfetmeden gayet güzel bir işe imza atmış.

YORUM YAZ