MENÜ

MHK, Meler'i beğenmemiş!

Abone Ol Google News

Bu haftanın atamaları bence tartışılan bazı konulara da açıklık getiriyor. Ankaragücü-Fenerbahçe maçında Ankaragücü’nün golü öncesi, Sedat Ağçay’ın topu elle düzeltmesi hayli tartışılmıştı. Maçın VAR’ı Volkan Bayarslan ve AVAR’ı Alper Çetin 3 etaptır, hafta arası 1.lig maçları dâhilgörev alamıyor. MHK bu tavrıyla, golden önce elle oynama olduğunu tescillemiş oluyor.

Haberin Devamı

Ulusoy kızakta!

Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçında hakem Alper Ulusoy ve VAR’ın performansı epeyce tartışılmış, Seri’nin elle oynamasına verilmeyen penaltı gündem olmuştu. Bu maçın hakemleri de halen beklemedeler. Dolayısıyla penaltının verilmediği, MHK tarafından da kabul edilmiş görünüyor.

Öztürk döndü

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Umut Meler de görev bulamamış. Hakem sıkıntısı çekilen bu dönemde Meler gibi tecrübeli bir isme görev vermemiş olması -başka bir mazereti yoksa- MHK’nin Meler’in derbi performansından memnun olmadığını gösteriyor. Çok tartışılan Fenerbahçe- Alanyaspor maçı hakemi Ümit Öztürk ise bu hafta lige tekrar dönerken, o maçın VAR’ı Serkan Tokat halen kızakta. Belli ki maçın bileti Öztürk’e değil, Tokat’a kesilmiş. Bu sezon MHK’nin cesareti dolayısıyla kazanılmış genç isimler, zirve takımlarının maçlarına atanmış. Abdulkadir Bitigen Trabzonspor, Zorbay Küçük Başakşehir, Ali Şansalan Fenerbahçe maçlarında... Bu isimler tecrübesiz olsalar da yıpranmamış isim olmanın avantajıyla düdük çalacaklar.

Haberin Devamı

Kardeşler vasat altında

Alanyaspor-Beşiktaş maçında tecrübeli Özkahya var ancak son yıllardaki bir iyi/bir kötü performansı çok güven vermiyor. Galatasaray’ın maçında Arda Kardeşler ise bu sezon FIFA kokartı takmasına rağmen halen vasat altı performans sergiliyor. Zor pozisyonlarla karşılaşırsa, maç zora girebilir.

YORUM YAZ